Το Playboy Greece βρέθηκε στο Taste of Athens και έκανε hi-5 με τους all stars της γαστρονομίας

Γιώργος Πολυμενέας

Η πρώτη ελληνική, αθηναϊκή για είμαστε πιο ακριβείς, εκδοχή του «Taste of» έφερε για μερικές μέρες τα κορυφαία εστιατόρια της Αθήνας στο ξέφωτο του Νιάρχος. Θα μπορούσε να γίνει ένα Woodstock της αθηναϊκής γαστρονομίας, αλλά με τέτοια βροχή τις δύο πρώτες μέρες του event, η φάση θύμισε Glastonbury, με τη διαφορά ότι αντί για γαλότσες, εδώ το μόνο χρειαζόσουν ήταν ένα μαχαιροπίρουνο.

Στο κάτω-κάτω, σήμερα οι chefs βρίσκονται στο επίκεντρο της mainstream διασκέδασης. H υψηλή γαστρονομία έχει ανοιχτεί εδώ και καιρό σε επικράτειες που ξεπερνούν τα όρια του fine dining (ο σύμβουλος γαστρονομίας, Νίκος Δαδίτσιος, είχε προαναγγείλει εδώ το «θάνατό» του με τη δομή που το έχουμε μάθει), επομένως η ιδέα ενός all star festival είναι η εντελώς φυσιολογική ροή των πραγμάτων.

Το Playboy Greece βρέθηκε στο opening του Taste of Athens. Μπορεί να βραχήκαμε λίγο παραπάνω, αλλά φύγαμε χορτασμένοι από τα signature dishes που δοκιμάσαμε και κυρίως με την εμπειρία ενός πολύ όμορφου vibe, παρά την κακοκαιρία. Φυσικά, δεν θα γινόταν να μην μιλούσαμε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές. Και βρήκαμε τους ιδανικότερους, Δημήτρης Κατριβέσης (στο τιμόνι της Fuga) και ο Μιχάλης Νουρλόγλου (Premiere/Intercontinental) μίλησαν στο Playboy Greece για όλο το fun του Taste οf Athens.