Το πρώτο τεύχος του νέου ελληνικού Playboy είναι γεγονός

Το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό στον πλανήτη είναι εδώ και μιλάει για σένα.

Playboy Team

«Όλη η απόλαυση έγκειται στην αλλαγή», συνήθιζε να λέει ο σπουδαίος θεατρικός συγγραφέας Μολιέρος. Και το πρώτο τεύχος του νέου ελληνικού Playboy έρχεται για να επιβεβαιώσει το διάσημο ρητό του Γάλλου, που έκανε το θέατρο καθρέφτη της κοινωνίας. Γιατί αν το Playboy γνωρίζει κάτι πολύ καλά, αυτό είναι το τι σημαίνει απόλαυση αλλά και πως η αλλαγή είναι το τελικό αποτέλεσμα κάθε ουσιαστικής γνώσης.

Το Σάββατο 15/12 μαζί με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο διαχρονικότερος ανδρικός τίτλος επιστρέφει ύστερα από 3 χρόνια «χειμερίας νάρκης». Το Playboy αποκτά ξανά ελληνική έκδοση μέσα από ένα ειδικό, συλλεκτικό τεύχος που θα είναι αφιερωμένο στην απόλαυση. Μια εμπειρία όμορφης ζωής.

Ένα καταφύγιο για κάθε σύγχρονο άνδρα στο οποίο θα έχεις την πολυτέλεια να διασκεδάσεις, να προβληματιστείς, να νοσταλγήσεις και να ταξιδέψεις στον funny κόσμο του Playboy. Σε αυτό το ταξίδι θα έχεις συνοδοιπόρους τον Σάκη Τανιμανίδη που θα σου μιλήσει για το μάταιο του να κάνεις μακροχρόνια σχέδια, την Άννα Μαρία Βέλλη για να ανακαλύψετε μαζί τούς μεγαλύτερους της φόβους, τον επιβλητικό Κριστιάν Καρεμπέ να σου αναλύσει την έννοια του σεβασμού και τον Δημήτρη Κατριβέση να σε μυήσει στα κόλπα της μαγειρικής αγνότητας.

Ωστόσο στο επίκεντρο του κόσμου μας, πάντα βρίσκεται η γυναίκα. Και δεν γινόταν να κυκλοφορήσει ξανά το ελληνικό Playboy χωρίς να φιλοξενήσει ένα νέο πρόσωπο. Γι’ αυτόν τον σκοπό επιλέξαμε την Έλενα Κρεμλίδου, που οι περισσότεροι την έχουν ανακαλύψει μέσω της συμμετοχής της στους Wixers του Netwix. Το πρώτο pictorial της νέας εποχής έρχεται με το πιο φρέσκο κορίτσι της ελληνικής showbiz.

* Η νέα ελληνική έκδοση του Playboy κυκλοφορεί δωρεάν το Σάββατο 15/12 με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και έπειτα αυτόνομη στα περίπτερα με δώρο διπλή συλλεκτική τράπουλα Playboy.