Το ημερολόγιο της Lindsey Pelas είναι ένα δώρο στον αντρικό πληθυσμό

Μετά από αυτό, μετράμε αντίστροφα για το 2019.

Βαγγέλης Σγουρίδης

Ηθοποιός, μοντέλο, social media influencer και απόλυτη φαντασίωση εκατομμύρια αντρών ανά τον κόσμο. Ο λόγος για το Cyber Girl Μαΐου 2014 και μοντέλο του Playboy, Lindsey Pelas. Η ξανθιά καλλονή που ήρθε στον κόσμο στις 19 Μαΐου του 1991 έχει τον δικό της τρόπο να παραμένει στην επικαιρότητα. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως κάτι λιγότερο από 8.000.000 followers την ακολουθούν πιστά στο Instagram και κάθε της post αποτελεί μία καλή αφορμή για συζήτηση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That WASH N WAX for my 2019 calendar 💦💧💦💧 I can’t wait to show you what we did yesterday! 😩🔥🔥 iPhone bts w Photog @martin_depict video @partylikejzl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lindsey (@lindseypelas) στις

Αλλά δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για ένα απλό και τυχαίο post της στο δημοφιλές social media. Σε αυτές τις γραμμές θα σχολιάσουμε το γεγονός πως ήρθε για να μας βάλει από τώρα σε αναμονή για το 2019. Η ίδια ισχυρίζεται πως βρήκε το τρόπο να ανεβάσει από νωρίς την θερμοκρασία και να κάνει πιο καυτή τη νέα χρονιά. Να μας βάλει στην διαδικασία να μετράμε αντίστροφα για να φύγει το 2018.

Για να μην σε κρατάμε σε αγωνία και για να μπούμε κατευθείαν στο θέμα, η Lindsey Pelas ετοιμάζει το δικό της hot ημερολόγιο για το 2019 και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες, τις οποίες το Playboy Greece σού τις παρουσιάζει για να πάρεις μία πρώτη γεύση για το τι σε περιμένει.

Δειτε τις photo

Όπως δηλώνει η ίδια, η έμπνευσή της ήρθε από διάσημα sexy στιγμιότυπα της Kate Upton και από την sexy σκηνή στην ταινία «Varsity Blues» και μέχρι να βγει στην κυκλοφορία το καυτό ημερολόγιο, θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές από το πρώην «bunny» έτσι όπως ακριβώς μάς τις μεταφέρει μέσω Instagram:

Δειτε τις photo