Θέλεις να ζήσεις μία μοναδική περιπέτεια στην άγρια φύση;

To El Cosmico είναι ο εναλλακτικός προορισμός σου.

Playboy Team

Πόσες φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να νιώθει λίγο έξω από τα νερά του; Να νοσταλγεί μια άλλη εποχή που τα πράγματα ήταν πιο απλά, πιο ήρεμα, πιο αγνά; Πόσες φορές αποζητήσαμε την ηρεμία μας μακριά από την βαβούρα της πόλης, τον θόρυβο και κυρίως μακριά από την τεχνολογία που μας ακολουθεί στο κάθε μας βήμα;

Αν θες να ζήσεις σε μια εποχή που κυριαρχούσε το στοιχείο της νομαδικής ζωής, μια ζωή γεμάτη εξοχή και με την αίσθηση της περιπέτειας, αν θες να ζήσεις μια εποχή που θα σου θυμίζει κάτι από Westworld τότε το El Cosmico είναι ο προορισμός σου. Το El Cosmico βρίσκεται στο Marfa του Τέξας. Μια ερημική περιοχή στην οποία υπάρχουν μοναδικά vintage τροχόσπιτα, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που θα έβρισκες σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων. Και αν αυτό σου μοιάζει πολύ χλιδάτο για τα γούστα σου τότε έχεις την δυνατότητα να μείνεις σε κάποια παραδοσιακή σκήνη Yurt.

Τα τροχόσπιτα υπάρχουν σε 4 διαφορετικές εκδόσεις με μοναδικά χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες. Διαθέτουν κλιματισμό, θέρμανση, κρεβάτι, μπάνιο, κουζίνα, ψυγείο, βασικά είδη μαγειρικής, μίνι μπαρ καθώς και ραδιόφωνο.

Επίσης υπάρχει και WiFi με Internet αλλά η εμβέλεια του δεν φτάνει στα τροχόσπιτα παρά μόνο στο κεντρικό lobby. Μην γκρινιάζεις. Εσύ επέλεξες διακοπές στην άγρια φύση. Απόλαυσέ τις!