Τα bachelor parties που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντο στα ύψη. Στην κυριολεξία!

3 ιδιωτικά jets για να το ζήσεις σαν τον Dan Bilzerian.

Playboy Team

Θα μπορούσε να ανακηρυχθεί και ως ανεπίσημη Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα. Είναι αυτές οι 24ώρες που όλα επιτρέπονται και οι αναμνήσεις θα σε συντροφεύουν για πάντα. Για την ιστορία, η παράδοση του bachelor ξεκινάει από την αρχαία Σπάρτη, όπου οι άνδρες πριν τη μεγάλη βραδιά έπιναν ένα ποτήρι κρασί παραπάνω (ίσως και όχι γιατί μιλάμε για το απόλυτο στρατιωτικό καθεστώς) με τους στρατιωτικούς συντρόφους τους.

Πλέον αυτή η νύχτα έχει γίνει λίγο πιο glamorous και μάλιστα όσο περνάνε τα χρόνια, η πολυτέλεια και οι εμπνεύσεις περνάνε στο επόμενο level. Και αν θέλεις, πράγματι, να σπάσεις το ταβάνι και να ζήσεις εσύ και η παρέα σου το κάτι διαφορετικό, τότε έφτασε η στιγμή για την απόλυτη καθοδήγηση. Τον ρόλο αναλαμβάνει η Victor Luxury Jet Charters, η οποία μέσω ιδιωτικών jets ειδικεύονται στα πιο εμπνευσμένα bachelor parties. Και παρακάτω είναι η λίστα με τις επιλογές τους.

1) Legacy 650 για Βερολίνο

Τα τελευταία χρόνια έχει χαρακτηριστεί ως η πρωτεύουσα των bachelors. Τυχαία; Ενδεχομένως όχι. Και το Legacy 650 είναι ο τέλειος τρόπος για να φτάσεις εκεί. Εξοπλισμένο για να μεταφέρει ένα group 13 ατόμων στον προορισμό της επιλογής τους, αυτό το jet είναι αρκετά ευρύχωρο και η κατάλληλη επιλογή για ένα Σαββατοκύριακο στο Βερολίνο. Εκεί όπου θα μπορέσεις να επισκεφτείς το Newton Bar στο κέντρο της πόλης, όπου τα κουβανέζικα πούρα, τα εξωτικά κοκτέιλ και η χλιδή είναι καθημερινότητα.

2) Gulfstream G-550 για Λας Βέγκας

Τα λόγια περισσεύουν όταν μιλάμε για την πόλη της μοναδικής διασκέδασης! Ωστόσο εκεί σε περιμένει μία εμπειρία και στα 41.000 πόδια στον αέρα, όπου μπορείς να την μοιραστείς με ακόμη 17 άτομα. Περιλαμβάνει 4 ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και κουζίνα για να φτιάξεις το απαραίτητο κοκτέιλ. Η Victor συστήνει την επίσκεψη στο XS Las Vegas, όπου το club είναι εμπνευσμένο από τις καμπύλες του ανθρώπινου σώματος και αν είσαι τυχερός θα πετύχεις τον David Guetta στα decks.

3) Legacy 600 για Ibiza

Από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το Σάββατο, οι ναύλοι για την Ibiza γίνονται όλο και πιο επιθυμητοί σύμφωνα με την εταιρεία. Αποτελεί μία ονειρική διαδρομή, καθώς τα group δειπνούν στο Λονδίνο, πετούν για Ibiza, πάνε κατευθείαν για βραδινή αχαλίνωτη έξοδο και επιστρέφουν το επόμενο πρωί. 13 άτομα παίρνουν το «μαγικό χαρτάκι» ώστε να μεταφερθούν στο νησί της διασκέδασης με εξαιρετική άνεση και ταχύτητα. Έχει τον περισσότερο χώρο από οποιοδήποτε άλλο jet στη κατηγορία του και ίσως να προτιμούσες να κάτσεις στη καμπίνα και να παρτάρεις στον ουρανό, αντί να ξεφαντώσεις στα club της Ibiza.