Ανακαλύψαμε τα resorts όπου το σεξ γίνεται απαράβατος κανόνας

Και σου εξηγούμε ποιο είναι το ιδανικό για την περίπτωσή σου.

Βαγγέλης Σγουρίδης

«Όλοι έχουμε το δικαίωμα και την ανάγκη να κυκλοφορούμε γυμνοί». Αυτή είναι μία φράση που θα την ακούσεις συχνά στην Ταϊτή, όταν η συζήτηση πηγαίνει σε ζητήματα ελευθερίας. Κι αν για το το «δικαίωμα» είναι μία τεράστια κουβέντα, όσον αφορά την «ανάγκη», δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις με τους συμπαθέστατους κατοίκους αυτού του επίγειου Παραδείσου που βρίσκεται στην Γαλλική Πολυνησία.

Ωστόσο όταν η κουβέντα πηγαίνει στις διακοπές και την γύμνια, το επόμενο «κεφάλαιο» που έρχεται στο μυαλό μας είναι το σεξ. Μία λέξη που συχνά γίνεται «ενοχική», αν και δεν θα έπρεπε. Μία απόλυτα φυσική ανάγκη που βρίσκει εύκολα εφαρμογή σε κάποια ξεχωριστά resorts. Διότι σε αυτές τις ξενοδοχειακές μονάδες, ο έρωτας δεν αποτελεί ταμπού αλλά γίνεται ο κανόνας. Και το Playboy ξεχωρίζει 4 πολυτελή resorts όπου μπορείς να εξερευνήσεις την σεξουαλικότητά σου, είτε μόνος είτε με την σύντροφό σου. 

1) Temptation Cancun Resort

Από το πρωινό ξύπνημα μέχρι αργά τη νύχτα, οι άνθρωποι σε αυτό το resort δεν σταματούν να παρτάρουν. «Η ζωή είναι απλά ένα party διαρκείας που δεν έπρεπε να τελειώσει ποτέ». Η διάσημη ρήση του Hugh Hefner βρίσκει απόλυτη εφαρμογή σε αυτό το ξενοδοχείο του Μεξικό. Μουσική, μπύρες, σφηνάκια, χορό και πάλι από την αρχή. Γυναίκες να κυκλοφορούν topless και ένας flirty, αισθησιακός, ερωτικός αέρας να πλανάται στην ατμόσφαιρα. Το Temptation είναι ο εξαιρετικός τρόπος για να ανακαλύψεις τα όριά σου.

2) Desire Pearl, Puerto Morelos

«Είστε έτοιμος για ένα ερωτικό μασάζ;». Με αυτή την έκφραση σε υποδέχονται στο Desire Pearl του Μεξικό. Και πως να αρνηθείς όταν την ίδια στιγμή απολαμβάνεις την παραλιακή ακτογραμμή της χώρας της τεκίλας, που θυμίζει Καραϊβική. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενημερώσεις για τα μέρη του σώματος που δεν θέλεις να σου κάνουν μασάζ. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, τα ποτά στην καλύτερη ποιότητα που μπορείς να φανταστείς, σ’ έναν κατάλογο που υμνεί το fine dining. Το δημόσιο σεξ στο τζακούζι είναι ο κανόνας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις και εσύ στο παιχνίδι. Αλλά πάντα με την προϋπόθεση ότι θα γίνεις αποδεκτός από τους άλλους.

3) Desire Riviera Maya, Mexico

Όταν βρεθείς σε αυτό το ξενοδοχείο, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να δεις τα πάντα. Και όταν λέμε τα πάντα, τότε το εννοούμε. Το Desire Riviera Maya είναι γνωστός για τις wild καταστάσεις με τα όργια να ξεκινούν από το μεσημέρι και μάλιστα σε δημόσια θέα. Τα ποτά δεν σταματούν να σερβιρίζονται και αν δεν είσαι έτοιμος για όλα, τότε καλό είναι να μην το επισκεφτείς με την ρομαντική σύντροφό σου.

4) Hedonism II, Jamaica

Γυμνά σώματα στην πισίνα, ανταλλαγή συντρόφων και απόλυτη ελευθερία της σεξουαλικότητας. Όχι όλα αυτά δεν αποτελούν κάποιο σενάριο ερωτικής ταινίας αλλά ένα resort στην Τζαμάικα με το ευφάνταστο όνομα «Hedonism II».  Λειτουργεί εδώ και 38 χρόνια και αποτελεί το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την σεξουαλικότητα τους ή αγαπούν αυτόν τον τρόπο ζωής. Η εχεμύθεια και η προστασία είναι τα δύο συστατικά της επιτυχία και οι γνωριμίες γίνονται σε φυσιολογικό πλαίσιο, όπως ακριβώς θα μπορούσε να συμβεί σ’ ένα bar. Με τη μόνη διαφορά ότι άπαντες κυκλοφορούν γυμνοί.