Υπάρχουν 5 πολύ καλοί λόγοι για να δεις την Olivia Munn στο The Predator

Μόλις βρήκαμε την πιο σέξι επιστήμονα που δεν φοβάται τους εξωγήινους.

Δημήτρης Μανής

H Olivia Munn είναι από αυτές τις περιπτώσεις γυναικών που αγαπάς λίγο παραπάνω. Διότι, πέρα από την αυταπόδεικτη ομορφιά της, την οποία μας προσφέρει απλόχερα μέσα από το account της στο Instagram και τις συμμετοχές σε σπουδαία κινηματογραφικά franchise, ξέρεις ότι μαζί της μπορείς να απολαύσεις και να μοιραστείς πράματα που ήταν μόνο για σένα, πράγματα που συνήθως δεν θα ενδιέφεραν την κοπέλα σου, όπως το πάθος για τα comics, τους υπερήρωες, τα games. «Είναι μία από εμάς».

Με αφορμή την κυκλοφορία στις αίθουσες του «The Predator» (Κυνηγός), sequel του θρυλικού sci-fi των 80s, σου δίνουμε 5 λόγους για να παρακολουθήσεις την Olivia.

1) Είναι μέλος της οικογένειας του Playboy

Δεν θα πούμε ότι ανακαλύψαμε την Olivia Munn πριν να γίνει κουλ, αλλά, συγγνώμη κιόλας, γιατί να μην το πούμε; Την ανακαλύψαμε όταν έκανε το «μπαμ» κάπου εκεί το 2007, όταν ήταν συμπαρουσίαστρια στην εκπομπή τεχνολογίας «Attack of the show».

2) Δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει απλά την ομορφιά της

Στο «The Predator», υποδύεται την Casey Bracket, μια διακεκριμένη επιστήμονα που εξειδικεύεται στην εξελικτική βιολογία και εργάζεται για το CIA. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στο FOX, είχε απορρίψει αρχικά το ρόλο, διότι ήξερε ότι συνήθως σε τέτοιες παραγωγές, οι γυναικείοι χαρακτήρα είναι απλώς το «αντικειμένου του πόθου». Συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο του Shane Black, ο οποίος της εξήγησε ότι η Bracket είναι ένας δυναμικός χαρακτήρας με βάθος και όχι απλώς μια ωραία που παριστάνει την έξυπνη.

3) Είναι (και) nerd

Λατρεύει τα games, τα comics, τους super heroes. Οι συμμετοχές της εξάλλου σε franchises όπως οι X-Men και ο Iron Man, δείχνουν ότι περισσότερο από το υποδύεται την μοιραία, προτιμάει να περνάει καλά, να πολεμά τους κακούς. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι αν ζούσε στην Ελλάδα θα είχε βγάλει ήδη εισιτήριο διαρκείας για την αγαπημένη της ομάδα –και όχι στα VIP, αλλά στο πέταλο με τους οργανωμένους.

4) Εκπαιδεύτηκε με αληθινά όπλα

Μπορεί η ηρωίδα της Munn να μην είναι εκπαιδευμένη δολοφόνος, ήταν απαραίτητο ωστόσο να διαθέτει άψογη φυσική κατάσταση και φυσικά να γνωρίζει κάτι τις από όπλα, γιατί ξέρεις, στη ταινία δεν κάθεται απλώς στο εργαστήριό της να παίζει με τους δοκιμαστικούς σωλήνες, αλλά έχει να αντιμετωπίσει εξωγήινους. «Ναι χρειάστηκε να εκπαιδευτώ στην σκοποβολή, έμαθα πολλές τεχνικές. Είχε πλάκα όλο αυτό. Ωστόσο, το δύσκολο κομμάτι ήταν ότι ο χαρακτήρας μου, ναι μεν θα χρησιμοποιούσε όπλα αλλά θα έπρεπε να το κάνει με τρόπο μη επαγγελματικό, κάπως σαν πρωτάρα δηλαδή».

5) Ναι, είναι κουκλάρα

Το προφανές, αλλά πάντα είναι καλό αυτό -όχι;

* To “The Predator” κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες από την ODEON.