Τον τελικό του Mundial θα τον δεις παρέα με το Playboy Greece

Την Κυριακή 15/7 σε περιμένουμε στο Bolivar Beach Bar.

Playboy Team

Καμιά φορά οι εισαγωγές είναι περιττές. Το ελληνικό Playboy επέστρεψε ενώ η διοργάνωση του Mundial της Ρωσίας βρίσκεται σε εξέλιξη. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο; Φυσικά, παθιαζόμαστε με την καλή μπάλα απ’ όπου και αν προέρχεται. Μας αρέσουν όμως και τα Parties. Επομένως σκεφτήκαμε ότι το πρώτο μας official party πρέπει να είναι ένα beach party που θα συνδυάζει διασκέδαση και Mundial.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να είχες κανονίσεις, αλλά ακύρωσέ το. Το Word Cup Final Beach Party στο Bolivar Beach Bar είναι για σένα και σε περιμένει. Ξεκινάμε από τις 15:00 και θα φτάσουμε μέχρι αργά τη νύχτα.

Τι σε περιμένει, θα αναρωτηθείς; Σωστό, αλλά προηγουμένως πέρνα και μια βόλτα από την Facebook Page του event.

Διαγωνισμούς θα έχουμε; Θα έχουμε. Σε έναν από αυτούς ο τυχερός νικητής θα ζήσει την εμπειρία ενός Playboy Speed Boat Experience με τους φίλους του και 4 Playboy Models. Επίσης, ένας άλλος τυχερός θα κερδίσει ένα τραπέζι για το party που θα ακολουθήσει μετά το τέλος του τελικού.

Beach soccer θα έχουμε; Φυσικά. Όμως θα είναι ένας αγώνας που δεν έχεις ξαναδεί. Μπορεί ενδεχομένως να τον έχεις φανταστεί κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη φορά θα γίνει πραγματικότητα.

Μουσική; Ε, τώρα θα αυτονόητα θα λέμε. Από τις 15:00 μέχρι και τις 18:00 θα δίνουν τον τόνο οι resident djs του Bolivar Beach Bar, ενώ μόλις ολοκληρωθεί το ματς τα ηνία θα αναλάβουν οι the Salsa Mafia & Latin R&B.

Θα βρεις καλύτερα; Δεν θα βρεις.

Και αν θες να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα του προγράμματος ρίξε μια ματιά παρακάτω:

World Cup Final Beach Party

15:00: DJ warm up session
15:00-18:00: Fun Corner (ξύλινο ποδοσφαιράκι, Playstation deck, Black Jack Challenge)
15:00-17:00: Διαγωνισμοί (Guess the score)
17:00-17:10: Beach Soccer game
17:15-18:00: Διαγωνισμοί, Playboy Speed Boat Experience
18:00-20:00: Προβολή του τελικού παρέα με Cocktails 🍸 & Playboy Models
20:00: Party με τους The Salsa Mafia & Latin R&B Vibes με Dj The Boy.