Το μελαγχολικό τέλος της Daenerys στο Game of Thrones

Spoiler alert από την Emilia Clarke ή απλά μας πετάει… δράκους;

Playboy Team

14 Απριλίου. Η ημερομηνία που έχει «κυκλωθεί» από εκατομμύρια ανθρώπους του πλανήτη και θα τους βρει να κάθονται αναπαυτικά στον καναπέ τους. Είναι η μέρα που το Game of Thrones κάνει πρεμιέρα αναφορικά με τον τελευταίο κύκλο του και οι fans βρίσκονται ήδη σε μία κατάσταση τρέλας. Και η τρέλα οδηγήθηκε σε παράνοια, ακριβώς ένα μήνα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα μέσω της Emilia Clarke.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess whose back….. back again. (Well almost) @helenstills you got that magic 📸 on 🔥❤️😍 @gameofthrones you ready people?! @hbo #motherofimissthathairalready #season8 #gameofthrones #DADADAAHHHHHHHH #theend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ emilia_clarke στις

Η ηθοποιός που υποδύεται την Daenerys Targaryen μιλώντας στην Independent προέβη σε μία δήλωση που -όχι άδικα- έγινε αμέσως viral. «Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας σκηνής. Όταν πήρα στα χέρια μου το σενάριο του τελευταίου κύκλου ένιωθα σαν χαμένη. Κυκλοφορούσα στους δρόμους του Λονδίνου και δεν αισθανόμουν τίποτα. Παίζει να έβρεχε και να μην είχα πάρει χαμπάρι», εκμυστηρεύτηκε βάζοντας… φωτιά στους οπαδούς της τηλεοπτικής σειράς-φαινομένου, για να προσθέσει: «Αντίστοιχα συναισθήματα δέους είχα να νιώσω από την πρώτη ημέρα γυρισμάτων. Στο τελευταίο γύρισμα, ανοίξαμε μία σαμπάνια για να το γιορτάσουμε και τότε διαπίστωσα ότι η γεύση του αλκοόλ ήταν… καταθλιπτική. Όπως ακριβώς και τα συναισθήματά μου εκείνη την ώρα».  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wait….. did I NOT tell you guys?! Um yeah. Now if he’d only bend the bloody knee there’ll be no problems….. 🔥💃❄️🕺 #modragonsmoproblems #igot99problemsandjonsnowisone #whichroundsmeupto100problems #youknownothingjonsnow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ emilia_clarke στις

Περίεργα μας τα λέει η Khaleesi. Δεν της άρεσε το τέλος της σειράς ή μήπως έπεσε σε κατάθλιψη που έρχεται το τέλος; Όπως και να ΄χει, οι απαντήσεις θα δοθούν αργά ή γρήγορα. Διότι ο χρόνος είναι σχετικός. Όπως ακριβώς και το πως θα ερμηνεύσει ο καθένας τις δηλώσεις της Emilia Clark.