Τα κορίτσια με τατουάζ χτυπάνε μέσα στην καρδιά μας

Ο Αμερικανός φωτογράφος Christian Saint υμνεί τις πιο όμορφες γυναίκες με τατουάζ.

Δημήτρης Μανής

Εμείς εδώ στο Playboy πάντα στεκόμαστε κάπως αμφίθυμα μπροστά στα τατουάζ. Δεν μας αρέσουν πολύ όταν κάνουμε φωτογραφικές παραγωγές, αλλά οπωσδήποτε παραδεχόμαστε ότι υπάρχουν και φορές που η ομορφιά τους είναι αδιαμφισβήτητη πάνω σε ένα γυναικείο σώμα. Πόσο μάλλον όταν τα θαυμάζουμε σε ένα καλαίσθητο φωτογραφικό λεύκωμα, από αυτά που τόσο πολύ μας αρέσουν.

Λες και βρισκόταν στο μυαλό μας ο Αμερικανός φωτογράφος Christian Saint και αποφάσισε με το λεύκωμά του Tattoed Beauties να προσφέρει μερικά αποστομωτικά επιχειρήματα προκειμένου να μας πείσει ότι ένα τατουάζ δίνει μερικούς πόντους sexiness παραπάνω.

O Saint ειδικεύεται στην ερωτική φωτογραφία καθώς και στις φωτογραφίσεις tattoo models, επομένως αυτό το λεύκωμα έκτασης 256 σελίδων είναι ό,τι καλύτερο μας έχει παρουσιάσει στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Στο φακό του πόζαραν 50 από τα ομορφότερα tattoo models στον κόσμο, ενώ θα βρεις και ιδιαίτερης τεχνικής και σύλληψης σχέδια από 150 tattoo artists. Πρόκειται για μία έκδοση που συνδυάζει τη καλλιτεχνική δημιουργικότητα με τον ερωτισμό και το sexiness. Ένα λεύκωμα που μπορεί να βρίσκεται άνετα από το σαλόνι ενός σπιτιού μέχρι φυσικά σε κάθε ενημερωμένο tattoo studio.

Πάρε μια γεύση στις φωτογραφίες που ακολουθούν στην gallery.

Δειτε τις photo