Μία ρετρό νοσταλγία μέσω των “βρώμικων” pin up girls

Ο φακός της Brook Olimpieri σε ταξιδεύει στις καλύτερες εποχές του sexiness.

Μαρίνος Φύσσας

Είσαι ρετρολάγνος; Ενθουσιάζεσαι με τα “βρώμικα” pin up girls; Αν η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις είναι “ναι”, τότε βρήκες τον προσωπικό σου Παράδεισο. Διότι η φωτογράφος Brook Olimpieri συνδυάζει και τα δύο. Όχι μόνο ως προσωπικότητα αλλά και μέσω της δουλειάς της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little something to take the edge off 💋💋 📹 by @filthymouthcreative Model @chrisvirzi Enjoying @mezcalelsilencio #anotherfilthymagazineexclusive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Another Filthy Magazine (@anotherfilthymagazine) στις

Φωτογράφος, ιδρύτρια του Filthy Mouth Creative Agency και εκδότρια του Another Filthy Magazine, η Brook μέσω του φακού της σε μεταφέρει σε άλλες εποχές. Σε εκείνες τις εποχές των 80’s και 90’s που όσοι τις έχουν ζήσει, γνωρίζουν πολύ καλά το τι σημαίνουν για κάθε σημερινό 30-40άρη. Εκείνες οι εποχές που τα πάντα ήταν ανέμελα, η αθωότητα δεν είχε εξαφανιστεί και το sexiness παρέμενε αυθεντικό. Τόσο αυθεντικό όσο και το ταλέντο της, διότι αξίζει να μάθεις πως η κυρία είναι αυτοδίδακτη.

Όσον αφορά το Filthy Mouth; Είναι το παρατσούκλι που της είχε δώσει ο άνδρας της όταν γνωρίστηκαν στο Las Vegas κι εκείνη το τιμάει δεόντως μέσω της δουλειάς της. Δες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και θα καταλάβεις τους λόγους.

Δειτε τις photo