Η ηχηρή απουσία στην πρεμιέρα του Game of Thrones

Δεν ξέρουμε τι θα δούμε αλλά γνωρίζουμε ήδη ποιον δεν θα δούμε.

Μαρίνος Φύσσας

Αν είσαι πραγματικός fan του Game of Thrones, το 2019 σίγουρα σου φαίνεται ατελείωτο. Σε φαντάζομαι κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, να σβήνεις με κιμωλία την ημέρα που τελείωσε σαν φυλακισμένος. Ακόμη μία μέρα που έμοιαζε με αιωνιότητα αλλά πέρασε. Δύσκολα αλλά πέρασε. Και πλέον μετράς αντίστροφα για τις 14 Απριλίου. Είναι το προσωπικό σου ημερολόγιο πριν τη μεγάλη στιγμή, κάτι αντίστοιχο με των Μάγιας και τα περίφημα σενάρια περί συντέλειας του κόσμου. Μόνο που το δικό σου αποκλείεται να πέσει έξω. Γιατί ότι και να συμβεί, εκείνη την ημέρα θα στηθείς στον καναπέ για την πρεμιέρα του 8ου κύκλου.

Ποιος θα κάτσει στον θρόνο; Ποιο θα είναι το τέλος της σειράς-φαινόμενο που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές; Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τους συντελεστές κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Ωστόσο σύμφωνα με μια λίστα που κυκλοφόρησε με τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στο πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου, υπάρχει ένα μικρό… spoil. Συγκεκριμένα ο Vladimir Furdik, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Night King και αρχηγό των White Walkers δεν αναφέρεται πουθενά.

Όπως αναφέρει το inverse.com, η διαρροή προήλθε από το HBO, επομένως δεν πρόκειται για λάθος ή απλή παράλειψη. Την ίδια ώρα, αν λάβουμε υπόψιν και τα λεγόμενα του ίδιου του ηθοποιού σε μία συνάντηση οπαδών της σειράς τον Δεκέμβριο του 2018, τότε το πιθανότερο είναι να εμφανιστεί στο τρίτο επεισόδιο. «Στο τρίτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν υπάρχει μια μάχη, που οι δημιουργοί της σειράς σκοπεύουν να αποτελέσει μια ιστορική στιγμή στην τηλεόραση», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια όλα τα ερωτήματα σχετικά με την τελική έκβαση του Game of Thrones αναμένεται να απαντηθούν στις 14 Απριλίου και όσο πλησιάζουμε στην καταλυτική ημερομηνία ο ενθουσιασμός και η αγωνία των fans θα κορυφώνεται.