Η διαχρονική γοητεία των ερωτικών podcasts

Η γνώση είναι δύναμη. Και πολλές φορές φέρνει θαύματα στην σεξουαλική σου ζωή.

Μαρίνος Φύσσας

Έχουν την δική τους μαγεία και το δικό τους φανατικό κοινό. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, είσαι τυχερός. Αν όχι, θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Τα podcasts θα γεμίσουν τον χρόνο σου με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο και θα σου δώσουν τη χαμένη έμπνευση που σου λείπει. Μία έμπνευση που ενδεχομένως σου λείπει και στο ερωτικό κομμάτι. Και γι’ αυτό το λόγο 10 ξεχωριστά sex podcasts έρχονται να δώσουν τη λύση. Αλλά ακόμη κι αν πιστεύεις πως γνωρίζεις σχεδόν τα πάντα γύρω από τον έρωτα, τότε δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Γιατί όλο και κάτι θα σου διαφεύγει. Και όπως έλεγε ο Sir Francis Bacon “η γνώση είναι δύναμη”.

1) Call her daddy

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy day of birth to this sex pot!!!!! I love you so much you are the best roomate, friend, and business partner a girl could ask for ❤️❤️

A post shared by Alexandra Cooper (@alexandracooper) on

Το παρουσιάζουν οι Alexandra Cooper και Sofia Franklyn. Ασχολούνται με το πως βλέπει το σεξ η γενιά των 20-κάτι της Νέας Υόρκης και σίγουρα θα μάθεις ένα δύο πράγματα που σου διαφεύγουν. Επίσης το εντυπωσιακό παρουσιαστικό τους είναι πρόκληση ώστε να απολαύσεις τη φωνή τους.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

2) Guys we f****d

Η Corrine Fisher και η Krystyna Hutchinson παίρνουν συνέντευξη από άνδρες που έχουν κοιμηθεί μαζί τους σ’ ένα αρκετά ειλικρινές και sex-positive podcast.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

3) The Science of sex

Κάθε εβδομάδα, η σεξολόγος Zhana Vrangalova καταρρίπτει μύθους αναφορικά με το σεξ και συζητά θέματα όπως ο οργασμός, οι σχέσεις, η πορνογραφία, το BDSM, πάντα παρέα με άλλους επιστήμονες.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

4) Ask Women with Marni Kinrys & Kristen Carney

Με θεματολογία όπως “Τι να μην πεις σε μία γυναίκα”, “ο απλός τρόπος για να τις ρίξεις στο κρεβάτι” και “πώς να καταφέρεις να τις σαγηνεύεις”, η Marni Kinrys και η Kristen Carney δίνουν συμβουλές για να κατανοήσεις τις γυναίκες.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

5) Kinsey Confidential

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την σεξουαλική υγεία που στέλνουν οι ακροατές, η Debra Herbenick (διευθύντρια του Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Indiana), προσφέρει την δική της επιστημονική ματιά κρατώντας ανώνυμη την ταυτότητα του ακροατή.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

6) Shameless sex with April Lampert & Amy Baldwin

Μάθε πως να ανακαλύπτεις το σημείο G της, να ανεβαίνεις level την σεξουαλική σου ζωή και να την φτάνεις στο squirting μέσω των έμπειρων experts April Lampert και Amy Baldwin.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

7) Sex with Emily

Μικρά tips που δεν αγνοούσες. Πώς θα καταφέρεις να εκτοξεύσεις την σεξουαλική σου ζωή; Η Emily Morse έρχεται να στα αποκαλύψει ένα προς ένα και είμαστε σίγουροι πως θα τα εκτιμήσεις.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

8) Savage Lovecast

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New #SavageLovecast at www.savagelovecast.com!

A post shared by Dan Savage (@dansavage) on

Άνθρωποι κάνουν τις δικές του ερωτήσεις στο Dan Savage και εκείνος απαντάει με τον πιο αστείο αλλά και ενημερωτικό τρόπο. Πίστεψέ με, θα το λατρέψεις.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

9) Sex and Psychology

Ο διάσημος σεξολόγος Dr. Justin Lehmiller’s είναι ένα χρυσωρυχείο πληροφορίας και γνώσης αναφορικά με τον ερωτικό τομέα. Το σεξ είναι επιστήμη και βρίσκει το κατάλληλο σπίτι στο συγκεκριμένο podcast.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ

10) Sex with Strangers

Σε αντίθεση με τα περισσότερα σεξουαλικά podcasts, το συγκεκριμένο καλύπτει θέματα από όλο τον κόσμο. Ο παρουσιαστής Chris Sowa ταξιδεύει σε διάφορες χώρες και μιλάει με ντόπιους για τις σεξουαλικές εμπειρίες τους ή τις βιώνει ο ίδιος για τον εαυτό του. Για παράδειγμα, στο πρώτο επεισόδιο, πηγαίνει στο Τόκιο αναζητώντας αυτόματους πωλητές εσωρούχων.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ