Ένα λεύκωμα που μας βάζει σε mood καλοκαιρινού ερωτισμού

Ο Cameron Mackie ρίχνει πόρτα στα studio και βγαίνει στις παραλίες.

Μαρίνος Φύσσας

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μισά του Φλεβάρη αλλά πάντα το καλοκαίρι θα το έχουμε στην καρδιά μας. Και ο Cameron Mackie φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με κάθε τρόπο. Ο Αυστραλός φωτογράφος αποτελεί έναν από τα πιο hot prospect στον χώρο του και δεν είναι τυχαίο ότι έχει συνεργαστεί με σπουδαία περιοδικά μόδας ή αντρικού περιεχομένου.

Επίσης τα μοντέλα τον προτιμούν διότι καταφέρνει να καταγράφει με άριστο τρόπο τον ερωτισμό και την sexy πλευρά τους αλλά στα concept του υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Αντί να φωτογραφίζει μοντέλα σε studio, προτιμά εξωτερικούς χώρους και συγκεκριμένα οπουδήποτε φωτίζεται από τις λαμπερές ακτίνες του ήλιου.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι παραλίες αποτελούν το αγαπημένο του μέρος καταφέρνοντας να αντικατοπτρίσει τη φυσικά και organic ομορφιά των «Μουσών» του.

«Οι ηλιόλουστες παραλίες και οι εντυπωσιακές γυναίκες είναι η Ουτοπία μου. Είναι ο συνδυασμός που με μαγεύει και μπορώ να ζήσω για πάντα σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό», αναφέρει χαρακτηριστικά και όπως θα διακρίνεις παρακάτω δεν έχει καθόλου άδικο.

Δειτε τις photo