Η φουτουριστική Harley-Davidson είναι το νέο αντικείμενο του πόθου σου

Το πρωτοποριακό ηλεκτρικό cruiser έρχεται να «δαμάσει» τους δρόμους.

Βαγγέλης Σγουρίδης

Το 2019 αναμένεται να είναι μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή χρονιά. Και έχουμε αρκετούς καλούς λόγους να το πιστεύουμε. Ένας εξ αυτών έρχεται από την Harley-Davidson. Το αντικείμενο του πόθου για εκατομμύρια άντρες ανά την υφήλιο και αιώνιο πάθος κάθε λάτρη της ταχύτητας ανοίγει τα φτερά του και μάλιστα στην πιο ακραία εκδοχή του. Η θρυλικότερη μηχανή του πλανήτη προκαλεί νέο ενδιαφέρον και θόρυβο στον χώρο της μοτοσυκλέτας και όπως θα διαπιστώσεις, όχι άδικα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plug into a new kind of thrill. ⚡ The 2020 #HarleyDavidson #LiveWire, hit the 🔗 in our profile for more info. #FreedomMachine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harley-Davidson (@harleydavidson) στις

Η αμερικανική εταιρεία έχει ανακοινώσει πως το 2019 θα αποτελεί ημερομηνία-σταθμό για την εμβληματική μάρκα και το πρώτο ηλεκτρικό cruiser είναι η αιτία. Το LiveWire αποτελεί το νέο φουτουριστικό μοντέλο της Harley-Davidson και είναι έτοιμο για παραγωγή. Τα χαρακτηριστικά της θα σε γοητεύσουν από την πρώτη ματιά. Πλήρως ρυθμιζόμενο πακέτο ανάρτησης Showa, λειτουργία γρήγορης φόρτισης χρησιμοποιώντας οικιακή πρίζα, φρένα Brembo και σύνδεση με smartphone μέσω της οθόνης TFT.

Όσον αφορά την τιμή, την ροπή και την ισχύ, οι Αμερικάνοι μάς κρατάνε σε αγωνία καθώς δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα προς το παρόν (βέβαια είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μας απογοητεύσουν) αλλά μόλις αποκάλυψαν νέες φωτογραφίες του μοντέλου που θα κουβαλάει μέσα του το θρυλικό πνεύμα μίας Harley-Davidson.

Δειτε τις photo