Εξερευνήσαμε τον κόσμο του Feederism, του φετίχ που υμνεί την παχυσαρκία

Η kinky εκδοχή του ο «ο έρωτας περνάει από το στομάχι».

Bobby Box

Συνήθως όταν άνδρες και γυναίκες παίρνουν βάρος, δεν νιώθουν το ίδιο sexy όπως πριν. Παρόλα αυτά, για όσους ανήκουν στην κοινότητα του feederism (σ.σ. μια πολύ πρόχειρη μετάφραση του όρου θα ήταν «τροφισμός» αλλά θα στο παρόν κείμενο θα την αποφύγουμε) η υπερβολική κατανάλωση τροφής και η αύξηση του σωματικού βάρους λειτουργούν αφροδισιακά.

Πρόκειται για ένα φετίχ που κερδίζει όλου και περισσότερους πιστούς και ουσιαστικά αποτελεί μια υποκατηγορία του διαδεδομένου και σχετικά αποδεκτού φετίχ της παχυσαρκίας, δηλαδή της δημιουργία ερωτικής έλξης προς άτομα υπέρβαρα.

Στο feederism ο ένας παρτενέρ (συνήθως ο άνδρας) αντλεί απόλαυση καθώς ταΐζει τη σύντροφό του με σκοπό εκείνη να πάρει περισσότερα κιλά. Από την άλλη, ο εδεστής, αυτός που τρώει δηλαδή απολαμβάνει την ίδια αυτή την πράξη καθώς και το γεγονός ότι παχαίνει.

Ουσιαστικά, εδώ έχουμε μια πιο kinky -κατά άλλους «αρρωστημένη» εκδοχή του γνωστού «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Για την ακρίβεια δεν περνάει απλώς, αλλά μένει εκεί και όσο πιο μεγάλος ο έρωτας τόσο πιο μεγάλο και το στομάχι.

Επειδή μπορεί να μην έχει καταλάβει. Δεν μιλάμε για μερικά κιλάκια, δεν μιλάμε ούτε για 15-20 κιλά. Εννοούμε ότι κάποιος επιθυμεί να παίρνει βάρος μέχρι να φτάσει ακόμα και σε επίπεδα που θα καταστήσουν δύσκολη τη μετακίνησή του.

έχουμε μια πιο kinky -κατά άλλους «αρρωστημένη» εκδοχή του γνωστού «ο έρωτας περνάει από το στομάχι»

Όπως εξηγεί η σεξολόγος Jenni Skyler για τους τροφούς δεν υπάρχει κάτι πιο αφροδιασιακό από τα να προκαλούν οι ίδιοι μια τέτοια αλλαγή στο σώμα του παρτενέρ τους. Η διαδικασία της αλλαγής της φόρμας του σώματος είναι αυτή που τους «φτιάχνει». Άλλωστε ο συνδυασμός τροφών και ερωτικής επιθυμίας δεν είναι κάτι καινούργιο ή πρωτόγνωρο. Η λίμπιντο των εδεστών, από την άλλη, αυξάνεται όταν νιώθουν ότι κάποιος θαυμάζει το πάχος τους και τη συνεχόμενη αύξηση του βάρους τους, όπως επίσης και από το γεγονός ότι κάποιος τους φροντίζει ταΐζοντάς τους. Ναι ξέρω η όλη φάση θυμίζει το τραγουδάκι με τον Μπάρμπα Μπρίλιο και τη γαλοπούλα.

Σύμφωνα με μελέτη του 2009, πολλοί τροφοί εξιτάρονται από το γεγονός ότι το σώμα της συντρόφου του αψηφά τις κοινωνικές κατασκευές σχετικά με το πώς πρέπει να είναι ένα καλοσχηματισμένο γυναικείο σώμα.

Η σχέση ανάμεσα σε τροφούς και εδεστές δεν είναι ισότιμη. Το feederism είναι μία εκδοχή BDSM καθώς στηρίζεται στην (συναινετική) κυριαρχία και την υποταγή. Ο ένας δίνει εντολές, συνήθως ο τροφός, και ο άλλος τις εκτελεί, συνήθως ο εδεστής, ωστόσο έχουν καταγραφεί και περιπτώσεις όπου ο εδεστής είναι σε θέση κυρίαρχου.

Με ένα πρόχειρο ψάξισμο στο διαδίκτυο μπορεί κάποιος να βρει μέχρι και ειδικές συνταγές για τους φαν του feederism, ενώ υπάρχουν και sites όπου μπορείς να πληρώνεις ένα μοντέλο για να τρώει και να παίρνει κιλά.

Το feederism είναι μία εκδοχή BDSM καθώς στηρίζεται στην (συναινετική) κυριαρχία και την υποταγή.

Το Playboy επικοινώνησε με ένα από αυτά τα μοντέλα προκειμένου να μάθει περισσότερα για αυτό το αμφιλεγόμενο φετίχ. H Jennifer είναι εδεστής και έχει πάρει περίπου 45 κιλά από το 2011 όταν αποφάσισε να ενταχθεί στις κοινότητες του feederism.

«Ένας πρώην σύντροφός μου, μία μέρα με διέταξε να ξαπλώσω στο κρεβάτι, μου έδεσε τα χέρια και τα μάτια. Ήμουν ακινητοποιημένη όταν ξαφνικά ένιωσα στα χείλη τη γεύση από μία τούρτα. Άνοιξα το στόμα και έσπρωξε βίαια το κομμάτι προς τα μέσα. Με τάιζε με ένα ρυθμό που ήταν αδύνατο να ακολουθήσω, πολλές φορές δεν προλάβαινα να μασήσω τα κομμάτια και ένιωθα το στομάχι μου γεμάτο, όμως όλο αυτό μου φαινόταν απίστευτα διεγερτικό. Ειλικρινά, δεν ξέρω πόσες τούρτες έφαγα εκείνο το απόγευμα. Μόλις ολοκληρώθηκε το τάισμά μου, κάναμε ό,τι θα έκανε και κάθε άλλο «κανονικό» ζευγάρι».

Με τάιζε με ένα ρυθμό που ήταν αδύνατο να ακολουθήσω, πολλές φορές δεν προλάβαινα να μασήσω τα κομμάτια και ένιωθα το στομάχι μου γεμάτο.

‘Όπως συμβαίνει με κάθε φετίχ, η επικοινωνία είναι το κλειδί της απόλαυσης και των δύο, όπως και η συναίνεση. Σε τέτοιες καταστάσεις η ικανότητα να ξεχωρίζει κάποιος τη φαντασίωση από την πραγματικότητα και να μην κάνει κάτι που ο άλλος δεν θέλει να κάνει είναι ύψιστης σπουδαιότητας. Εφόσον τα έχεις κατακτήσει όλα αυτά εμ τη σύντροφό σου, τότε εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε «καλή όρεξη».