Το Playboy θέτει τους δικούς του όρους στα sportswear

Η συνεργασία με την PacSun φέρνει το νέο κύμα στο styling.

Μαρίνος Φύσσας

Αν κάνεις μία εξέταση DNA στο Playboy Bunny, σίγουρα θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα. Γιατί ανάμεσα στην καρτέλα που θα σου δοθεί θα ανακαλύψεις σπουδαία πράγματα. Ένα εξ αυτών το ότι η καινοτομία κυλάει στο αίμα του. Από την ημέρα της ίδρυσής του μέχρι σήμερα, το Playboy καταφέρνει όχι απλά να ξεχωρίζει αλλά ν’ αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού. Και όταν μιλάμε για ένα brand που έφερε κοινωνική και σεξουαλική επανάσταση μέσω του μανιφέστου του, τότε δεν είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι θα καταφέρει να φέρει το κάτι διαφορετικό και στον χώρο της μόδας.

Υπό αυτές τις συνθήκες ήρθε και η συνεργασία με το cool brand «PacSun». Το Playboy είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη νέα συλλογή «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019» της PacSun, στην οποία πρωταγωνιστεί το Rabbit Head. Αυτή η συλλογή ενσωματώνει την πολυτέλεια με το sportswear. Μάλιστα, το χρυσό μεταλλικό «χτύπημα» είναι μία λεπτομέρεια που ήρθε να προστεθεί στο νέο κύμα luxury-feel που θέλαμε να δώσουμε στη νέα κολεξιόν. Hoodies και μακρυμάνικα μπουζάκια θα σε συνοδεύσουν το πρώτο διάστημα της Άνοιξης και θα γίνουν η απόλυτη γέφυρα για τα σορτσάκια, μαγιό, καπέλα και t-shirts που θα συνοδεύσουν σε κάθε καλοκαιρινή σου βόλτα.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις στο επίσημο site της PacSun και να περάσεις για μία μικρή γεύση από την παρακάτω gallery.

Δειτε τις photo