Τα εμβληματικά γυαλιά του Steve McQueen απογειώνουν το style σου

Ένα θρυλικό comeback που είχαν τόσο ανάγκη τα μάτια μας.

Playboy Team

Με διαφορά ο πιο cool star του Hollywood. Αρρενωπός, γοητευτικός και ο ορισμός του «bad guy» που από την δεκαετία του ’50 μέχρι εκείνη του ’70, κατέκτησε αρκετές γυναικείες καρδιές. Κι όχι άδικα. Απόμακρος, σκληρός και τρυφερός αποτελούσε το απόλυτο combo του αντι-ήρωα και οι διάσημοι ρόλοι του τον καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους star όλων των εποχών.

Κι ένα τέτοιο icon δεν θα μποδρούσε παρά να ξεχωρίζει για το απαράμιλλο στυλ του. Βεβαίως όλος αυτός ο πρόλογος δεν ξεκίνησε τυχαία. Με αφορμή τα 50 χρόνια από τότε που βγήκε στους κινηματογράφους η ταινία «The Thomas Crown Affair», η Persol αποφάσισε να κυκλοφορήσει ξανά τα γυαλιά ηλίου που φορούσε ο Steve στην εν λόγω επιτυχία.

Το θρυλικό μοντέλο 714 επιστρέφει στο σήμερα και μάλιστα σε 100 συλλεκτικά κομμάτια, τα οποία θα κοστίζουν από 350 δολάρια το ένα. Και πριν σκεφτείς για το αν πρόκειται για «τσιμπημένη» τιμή, κάπου εδώ αξίζει να σ’ ενημερώσουμε πως το 2006, το αυθεντικό ζευγάρι που ο McQueen είχε φορέσει στην ταινία βγήκε σε δημοπρασία και πωλήθηκε έναντι 70.000 δολαρίων. Μετά από αυτή την πληροφορία μπορείς να αναλογιστείς  

Το μόνο πρόβλημα στην ιστορία είναι πως αυτή η προσφορά θα τρέχει μέχρι τις 11 Νοεμβρίου κι αν θέλεις να τα αποκτήσεις, καλό θα ήταν να βιαστείς και να τα παραγγείλεις στην επίσημη σελίδα της εταιρείας.

Δειτε τις photo