Ο «The Rock» παραδίδει δωρεάν μαθήματα styling

Δείχνει πως να ντύνεσαι αν δεν ξεχνάς ποτέ το καθημερινό σου πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Άγγελος Κωνσταντούλιας

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Νομίζω πως είναι απόλυτα ασφαλές να πούμε πως μόλις το 0.01% του πληθυσμού του πλανήτη έχει ένα σώμα σαν του Dwayne Johnson. Εξάλλου δεν έχει πάρει τυχαία το ψευδώνυμο «The Rock» και αν αμφισβητείς τα λεγόμενά μου, μπορείς να πεταχτείς μέχρι τη Νέα Υόρκη και να κάνετε ένα challenge. Μέχρι τότε θα επιμένω πως έχω δίκιο και δεν σκοπεύω να φάω περισσότερο χρόνο πάνω σε αυτό.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να πάρουμε μία δύο ιδέες αναφορικά με το styling γιατί παρότι το massive size του, ντύνεται εξαιρετικά καλά. Το μυστικό της επιτυχίας του, δεν βρίσκεται μόνο στο γούστο του, αλλά και στην στυλίστρια των Ilaria Urbinati που αποτελεί προσωπική στυλίστρια και των ηθοποιών Tom Hiddleston – Chris Evans που φημίζονται για το μοναδικό style τους.

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, ο The Rock είναι λάτρης της ιταλικής κουλτούρας και μόδας και αυτό τον χαρακτηρίζει και στις προσωπικές του επιλογές για κάθε χαλαρή έξοδο ή σε πιο κοσμικές εξόδους όπως event και festival. Προσαρμοσμένα παντελόνια, πουλόβερ που αγκαλιάζουν τα μπράτσα του και γενικότερα αναδεικνύεται με κάθε τρόπο το κορμί του και το σημαντικότερο με τον πιο κομψό τρόπο. Αν λοιπόν είσαι από τους τύπους που έχουν «ψύχωση» με το γυμναστήριο και δεν θέλουν καμία ημέρα προπόνησης, ο Dwayne Johnson σε συνεργασία με την Ilaria Urbinati σού δείχνουν τον δρόμο.

Δες παρακάτω ορισμένες ιδέες και δώσε μεγάλη προσοχή στο νούμερο που θα φορέσεις. Γιατί μπορεί ένα σμιλευμένο σώμα να είναι υπέροχο πάνω σ’ ένα κομψό πουλόβερ αλλά υπάρχει μία τεράστια διαφορά από το δείχνω λες και φοράω ένα σακί πατάτες ή ετοιμάζονται να εκτοξευθούν τα κουμπιά στο πρώτο κάθισμα.