15 επώνυμοι της showbiz που τίμησαν το μουστάκι όσο κανείς άλλος

Προσφέρουν δωρεάν μαθήματα αρρενωπότητας, περιποίησης και styling.

Βαγγέλης Σγουρίδης

Εμβληματικά, βαρβάτα, αρρενωπά, αστεία, μικρά αλλά και αυθάδικα. Ακόμη κι αν δεν είσαι φανατικός οπαδός του μουστακιού, δεν έχεις παρά να υποκλιθείς και να νιώσεις δέος σε όσους κατάφεραν να το κρατήσουν «αληθινό», ακόμη και στις δύσκολες εποχές που πέρασε αυτό το τριχωτό «σήμα κατατεθέν» πάνω από τα διάσημα χείλη. Δεν είναι μόνο το στυλ αλλά και ο δυναμισμός που προσδίδει ένα σωστά περιποιημένο μουστάκι.

Έχει τους δικούς του κανόνες, τους οποίους οφείλεις ν’ ακολουθήσεις αν θέλεις να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και συν τοις άλλοις θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Στην παρακάτω gallery θα δεις μία ωδή στα πιο θρυλικά μουστάκια της εγχώριας και παγκόσμιας showbiz και έχεις την ευκαιρία να πάρεις μία μικρή ιδέα για το τι αξίζει να ακολουθήσεις.

Δειτε τις photo

Πέρα από τους προφανείς 15 λόγους που μόλις είδες παραπάνω, υπάρχει κι άλλος ένας, ακόμη πιο σημαντικός ώστε να αφήσεις μουστάκι. Φυσικά αναφερόμαστε στο Movember, την καμπάνια ευαισθητοποίησης του άνδρα αναφορικά με τα θέματα υγείας.

Το Playboy Greece στηρίζει την παγκόσμια εκστρατεία με μία σειρά άρθρων και γίνεται αρωγός της προσπάθειας για την καλύτερη ενημέρωση του ανδρικού πληθυσμού και καλεί όλους τους άνδρες να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ασχέτως αν αποφασίσουν να αφήσουν μουστάκι τιμώντας αυτήν την καμπάνια του Νοεμβρίου.