Ένα ξύλινο «Παλάτι» που θα λατρέψει ο καλύτερός σου φίλος

Ξεκάθαρα dream house για κάθε σκύλο.

Playboy Team

Δεν υπάρχει καλύτερη συντροφιά στον κόσμο από έναν σκύλο. Οκ και ορισμένα «κουνελάκια» δεν θα ήταν άσχημα αλλά σε αυτό το άρθρο την τιμητική τους έχουν οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου. Ανάμεσα στα σκυλιά και τους ανθρώπους υπάρχει μία ειδική χημεία που οι ρίζες της βρίσκονται από αρχαιοτάτων χρόνων. Αποτελεί τον ορισμό της αγάπης, της αφοσίωσης και της εμπιστοσύνης και αυτή η σχέση μνημονεύεται κατά καιρούς είτε σε προσωπικές συζητήσεις, είτε σε ταινίες.

Αν ανήκεις στην κατηγορία που έχεις σκύλο και έχεις ζήσει αυτή τη μοναδική σχέση, τότε ήρθε η στιγμή να του κάνεις το καλύτερο δώρο της ζωής του. Ένα σπίτι αποτελεί πάντα μία καλή επένδυση και η συγκεκριμένα που θα δεις παρακάτω, είναι η ιδανική. Ο λόγος για το Dog Dream House που δεν είναι άλλο από ένα σπιτάκι σκύλου, που κάθε ζωντανό θα λάτρευε.

Σχεδιασμένο από ξύλο και με πράσινη οροφή θα κάνει μέχρι και σένα να το ζηλέψεις και να θέλεις να περάσεις μία νύχτα στον κήπο. Διαθέτει μία ράμπα φυτεμένη με γκαζόν, η οποία κρατάει ενυδατωμένο τον κολλητό σου φίλο και οδηγεί στην κορυφή του σπιτιού. Δίπλα από τον διάδρομο θα βρεις ένα συρτάρι για να αποθηκεύσεις τα παιχνίδια και την τροφή του ενώ στο εσωτερικό το καουτσούκ δάπεδο θα προσφέρει στον μικρό μας οικοδεσπότη έναν υπέροχο ύπνο και ξεκούραση.

Μία ερώτηση πριν πάμε στην gallery. Μήπως βγαίνει και σε μεγαλύτερο;