Ένα superyacht μεγάλο σαν το Ritz

Τα Rizt-Carlton επενδύουν στην πολυτελή κρουαζιέρα.

Playboy Team

Φαίνεται ότι οι αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων έχουν πλάνο να επεκταθούν και πέρα από τη στεριά. Τα Ritz-Carlton λοιπόν λάνασαραν την πρώτη σειρά γιοτ με το όνομά τους.

Πρόκειται για ένα μικρό -αριθμητικά- στόλο 3 superyachts που φυσικά θα προσφέρουν μια εμπειρία κρουαζιέρας που –στο λέμε από τώρα για να μην κάνεις μάταια σχέδια- στο 1% του παγκόσμιου πληθυσμού. Και όταν ολόκληρο Bloomberg φτάνει σε αυτό το συμπέρασμα τότε καταλαβαίνεις ότι έχει άλλη βαρύτητα.

«Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε το επίπεδο την υπηρεσιών μας στο χώρο των πολυτελών yacht και να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει ένα πολυτελές ταξίδι στη θάλασσα, δήλωσε στο Forbes η Global Brand Leader των Rizt-Carlton, Lisa Holladay.

Με μήκος 190 μέτρα κάθε ένα από τα τρία yacht θα έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 298 επιβάτες σε συνολικά 149 σουίτες. Δεδομένου ότι ένα τυπικό κρουαζεριόπλοιο έχει τη δεκαπλάσια δυναμική. Εννοείται ότι στεγάζουν εστιατόρια που θα διευθύνουν βραβευμένοι με Michellin σεφ καθώς και πολυτελή σπα.

Στην παρούσα φάση, τα yacht βρίσκονται υπό κατασκευή στο ναυπηγείο Barreras στο Vigo της Ισπανίας.

Οι πρώτες κρουαζιέρες είναι προγραμματισμένες για το 2020 και οι προορισμοί θα περιλαμβάνουν την Καραϊβική, τη Μεσόγειο, τη Λατινική Αμερική, και τις Βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

Αν θες να μάθεις περισσότερα, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σελίδα των Ritz-Carlton