Παθιασμένα mind games με την Βαλέρια

Η Playmate Ιουλίου 2018 θέλει να παίξει με την ψυχολογία σου και αξίζει να το ρισκάρεις.

Playboy Team

Η ιστορία της Valeria Lakhina με το modeling είναι από αυτές τις κλασικές που έχεις ξανακούσει. «Δούλευα ως σερβιτόρα και με ανακάλυψε ένας υπεύθυνος πρακτορείου», τονίζει αρχικά γελώντας για να προσθέσει: «Ήμουν στην ηλικία των 22 ετών και μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να ποζάρω στον φακό. Παρότι πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ελκυστικό, ποτέ δεν πίστευα ότι είχα τα προσόντα να γίνω μοντέλο».

Διαφωνούμε. Και οι λόγοι είναι προφανείς. Αλλά τελικά τι είναι αυτό που κάνει τόσο ιδιαίτερο αυτό το κορίτσι; «Είμαι αρκετά εξωστρεφής. Είμαι το λεγόμενο party girl που πάντα ψάχνω μία αφορμή για να βγω έξω και να χορέψω. Επίσης προσπαθώ να ξεκινώ τα πρωινά μου με καλή μουσική ή να καλώ τους φίλους στο σπίτι σε karaoke βραδιές. Και δεν έχω καμία απολύτως προτίμηση. Το εύρος μου ξεκινά από την jazz και καταλήγει στη rap. Ή από τον Michael Jackson στους Rammstein».

Γεννημένη στην Ουκρανία και μεγαλωμένη στη Μόσχα, η Playmate Ιουλίου 2018 είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη με τους στόχους της ζωής της. «Δεν γνωρίζω πόσο θα κρατήσει το ταξίδι του modeling, παρότι μου αρέσει αρκετά. Αλλά οι προτεραιότητές μου είναι άλλες. Η ψυχολογία και η διδασκαλία. Επιθυμώ να πάρω το μεταπτυχιακό μου σε αυτούς τους δύο κλάδους και να ασχοληθώ με την εκπαίδευση και την ψυχολογία. Μου αρέσει να συνομιλώ με τους ανθρώπους και να έχω συζητήσεις μακριάς διάρκειας όσον αφορά την ανθρώπινη φύση. Και τελικά αυτό είναι που ψάχνω και σ’ έναν άνδρα. Με διεγείρει να είναι έξυπνος, να έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και το μόνο που επιζητώ είναι να με σκέφτεται».

Και πώς να την ξεχάσεις, ύστερα από την παρακάτω gallery:

Δειτε τις photo