Η Lidiya Ponomareva στην πρώτη της φωτογράφιση ως Ρωσίδα Playmate of the Year 2018

Ποζάρει για το τεύχος Δεκεμβρίου του Playboy Ρωσίας.

Βαγγέλης Σγουρίδης

Βρισκόμενοι στην καρδιά του χειμώνα, τα αφιερώματα για την Σιβηρία γίνονται όλο και περισσότερα. Άγνωστες ιστορίες και υπέροχα φωτογραφικά κλικ από την ιστορική περιοχή της Ρωσίας. Αλλά φέτος υπάρχει ένας ξεχωριστός λόγος για να ασχοληθούμε μαζί της και συγκεκριμένα με την παλαιότερη ρωσική πόλη την περιοχή, το Τιουμέν. Γιατί εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε η Playmate of the Year 2018, Lidiya Ponomareva.

Το 22χρονο μοντέλο –που η στέψη της έγινε σε μία μαγική εκδήλωση– είναι φοιτήτρια στο Κρατικό Αγροτικό Πανεπιστήμιο στο Tyumen και δεν μπορεί να ζήσει μακριά από την φύση. Στον ελεύθερό της χρόνο γράφει ποιήματα, διαβάζει κλασική ρωσική λογοτεχνία και απολαμβάνει την ιππασία. «Είναι αρκετό σημαντικό για μένα να τελειώσω την σχολή μου και ύστερα να δω το επάγγελμα που θα ακολουθήσω. Δεν σου κρύβω ότι πάντα ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός. Μ’ αρέσει το modeling και το θεωρώ ως μία καλή ευκαιρία ώστε να μεταπηδήσω στη μεγάλη οθόνη», δηλώνει αρχικά το μοντέλο που ποζάρει στο εξώφυλλο του Playboy Ρωσίας για το τεύχος Δεκεμβρίου.

Μιλώντας για την εμπειρία της όσον αφορά τον διαγωνισμό των Playmates Ρωσίας, ανέφερε: «Με πίεσαν αρκετά οι συγγενείς μου για να δηλώσω συμμετοχή. Ήταν σίγουροι για τη νίκη μου και τους ευχαριστώ για την στήριξή τους. Από την πλευρά μου, όταν είδα και τα άλλα κορίτσια του διαγωνισμού, με έπιασε ένα αίσθημα ανασφάλειας. Ειλικρινά, πίστευα ότι θα βγω στη τρίτη θέση γιατί ο ανταγωνισμός ήταν πραγματικά τεράστιος».

Αναφορικά με το πως αισθάνεται που βρίσκεται στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ανδρικού brand, η 22χρονη καλλονή σχολιάζει: «Πάντα ονειρευόμουν ότι θα βρίσκομαι στο εξώφυλλο ενός περιοδικό. Βέβαια ποτέ δεν περίμενα να αποτελώ κομμάτι του Playboy. Και είναι μία τιμή για μένα».

Συνειδητοποιημένη, μορφωμένη και funny, η Ρωσίδα Playmate of the Year 2018 κατέχει το τρίπτυχο της επιτυχίας και στην παρακάτω gallery θα καταλάβεις γιατί δεν θεωρείται τυχαία η ομορφότερη παρουσία στη «Μέκκα» των ωραιότερων γυναικών.

Δειτε τις photo