Η juicy σαγήνη της Molly Constable

Γκρεμίζει μια και καλή τα στερεότυπα και απολαμβάνει τον ερωτισμό της στα άκρα.

Playboy Team

«Όλα ξεκίνησαν όταν ήμουν 17 χρονών. Τότε ανέβαζα σταδιακά φωτογραφίες μου στο Instagram και έπαιζα με τα hashtags. Για έναν περίεργο λόγο, μία selfie μου πήγε εξαιρετικά καλά και τα σχόλια έπεσαν βροχή», εξηγεί η Molly Constable για να προσθέσει: «Ήταν η στιγμή που δέχτηκα πρόταση ώστε να γίνω μοντέλο και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου στο modeling. Μάλιστα έκλεισα την πόρτα στο κολέγιο, ώστε να κυνηγήσω το όνειρό μου και πολύ γρήγορα βρέθηκα στη Νέα Υόρκη ώστε να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο».

Βέβαια ο δρόμος προς την επιτυχία και την καταξίωση δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Και ειδικά για ένα plus-size model. «Δέχθηκα αρκετά πικρόχολα σχόλια. Και περισσότερο με στεναχώρησαν εκείνα των γυναικών που θεωρητικά θα έπρεπε να τους δώσω έμπνευση να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Σημασία δεν έχει το μέγεθος των ρούχων που φοράμε αλλά η προσωπικότητα και το sexiness που ακτινοβολούμε».

Στον ελεύθερο χρόνο της συχνάζει σε bars χορεύοντας υπό τους ρυθμούς της Tina Turner και των Cure, ενώ όποτε μπορεί ξεκλέβει χρόνο ώστε να επιδοθεί στο αγαπημένο της snowboarding. Τέλος, όσον αφορά το φλερτ και τους άνδρες είναι ξεκάθαρη. «Μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα εκτός από την απιστία και την τσιγκουνιά. Δεν λέω ότι είμαι εύκολος άνθρωπος, αλλά όταν βρεθεί ο κατάλληλος τότε δεν υπάρχει τρόπος να μην του αφεθώ ολοκληρωτικά».

Δειτε τις photo