Η Ali Michael είναι το κορίτσι που θα ερωτευόσουν στην σχολή

Δεν ζητάει πολλά. Μόνο burger και την προσοχή σου.

Playboy Team

«Πλατεία Μαβίλη, 4 παρά». Σίγουρα ο Γιώργος Δημητριάδης θα είχε πάρει έμπνευση για να γράψει τους στίχους του θρυλικού «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», για ένα κορίτσι σαν την Ali Michael. Διότι η Τεξανή καλλονή είναι ο ορισμός του next door girl. Η Playmate Ιουλίου 2016, που λογικά δεν γνωρίζει κατά που πέφτει η πλατεία Μαβίλης, σίγουρα θα εκτιμούσε εκείνες τις ώρες που έρχονται μετά από χορό, φλερτ και καπνό στα γειτονικά μπαράκια. Εκείνες οι στιγμές που το junk food φαντάζει ως η λύτρωση. «Οι αγαπημένες μου επιλογές αναφορικά με το φαγητό παραμένουν τα burgers και τα hot dogs. Αλλά με μουστάρδα, σιχαίνομαι την κέτσαπ», αναφέρει αρχικά να προσθέσει. «Δεν εντυπωσιάζομαι από τα ακριβά εστιατόρια με το καλό κρασί και το εκλεπτυσμένο μενού. Μου περνάνε τελείως αδιάφορα. Θέλω να το ζω διαφορετικά».

Τα είπαμε και στον τίτλο. Πρόκειται για το κορίτσι που θα ερωτευόσουν παράφορα στην σχολή. Αλλά τι είναι αυτό που πραγματικά μπορεί να την κάνει να ξενερώσει; «Ίσως να σου φανεί περίεργο, αλλά βαριέμαι με κάποιον που είναι συνέχεια ευγενικός μαζί μου. Μου βγάζει κάτι το ψεύτικο και θεωρώ πως το κάνει μόνο και μόνο για να με φλερτάρει».

Ακροβατώντας στο τεντωμένο σχοινί της αμφισημίας, δύσκολο μπορεί κανείς να την κατανοήσει. Σε τέτοιο βαθμό, που και η ίδια πολλές φορές δεν γνωρίζει τι πραγματικά θέλει. «Έφυγα από το Τέξας για να κυνηγήσω το όνειρο του modeling στη Νέα Υόρκη. Η αλήθεια είναι πως μου λείπει ο καθαρός ουρανός της γενέτειράς μου γιατί με τα τεράστια κτίρια της Νέας Υόρκης, ο ουρανός είναι άγνωστο πράγμα. Ωστόσο, όποτε επιστρέφω στο Τέξας, αρχίζει να μου λείπει η ζωή στο “Μεγάλο Μήλο”». Δύσκολη περίπτωση αλλά στα ερωτικά της είναι -ευτυχώς- ξεκάθαρα πιο απλή. «Πώς καταλαβαίνω ότι είμαι ερωτευμένη; Μα φυσικά όταν δεν χρειάζεται να το σκεφτώ. Έρχεται από μόνο του και το θεωρώ το απόλυτο συναίσθημα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα για να με ρίξει κάποιος. Από το πρώτο βλέμμα, από το πρώτο κλικ, ξεκινάνε όλα».

Δειτε τις photo