Ανακαλύψαμε και σου αποκαλύπτουμε την Cherie Noel

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το νέο κορίτσι του Playboy

Playboy Team

Η Cherie Noel, η νικήτρια του Playboy Discover & Be Discovered κυκλοφορεί ελεύθερη στους δρόμους του Los Angeles. Μπορεί η ίδια να μην περίμενε ποτέ να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο καθώς το μόνο που ήθελε ήταν να ποζάρει  ως κουνελάκι στο party του ΤΑΟ Beach, ωστόσο όπως θα δεις όλοι έχουμε διαφορετική άποψη.

“Να σου πω την αλήθεια, εγώ πήγα για την στολή, μου άρεσαν τα αφτάκια και ήθελα να τα έχω”, παραδέχεται η ίδια.

Παρόλα αυτά, αν ρίξει μια ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι 216.000 followers που έχει, θα προσέξεις ότι η Cherrie έχει τον αέρα και το στυλ που χρειάζεται να διαθέτει κάθε μοντέλο που θέλει να ποζάρει για το Playboy.

“Δεν νιώθω άβολα με το να φωτογραφίζομαι γυμνή, ακόμα και σε δημόσιους χώρους. Είμαι αρκετά απελευθερωμένη σε αυτά. Ωστόσο, προσέχω και δεν θέλω να προκαλέσω ή να προσβάλλω τον κόσμου που μπορεί να βρίσκεται εκεί γύρω”.

Σωστή και μετρημένη η Cherrie. Και μην νομίζεις ότι αν ζούσες στην Καλιφόρνια θα την πετύχαινες σε κάποια παραλία να κάνει shooting. Η Cherrie είναι, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, και μητέρα, επομένως περνάει τον περισσότερο χρόνο της με το παιδί της.

Ναι, αυτή ίσως να ήταν μια πληροφορία που δεν θα ήθελες να γνωρίζεις, οπότε σταματάω εδώ και ας πέσει η γκαλερι για να σε καλμάρουμε.