Αγκαλιάζοντας το καλοκαίρι με την Miki Hamano

Η Playmate Μαρτίου 2019 φέρνει την ευτυχία στις οθόνες μας.

Playboy Team

«Ήρθα για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στην ηλικία των 19 ετών. Μέχρι τότε δεν είχα ταξιδέψει ποτέ εκτός Ιαπωνίας και ήταν για μένα πρωτόγνωρο», αναφέρει η Miki Hamano την ώρα της φωτογράφισης για το Playboy. Από το Sapporo (σ.σ. η πόλη που γεννήθηκε) στο Los Angeles είναι μία τεράστια διαδρομή, που θυμίζει μία αντίστοιχη με την καριέρα στο modelling. Την οποία ωστόσο δεν είχε σχεδιάσει. Και κάπως έτσι οδηγούμαστε στην φιλοσοφία της. «Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε τι θα θέλω να κάνω μετά από 10 χρόνια. Ποια θα ήθελα να είμαι. Δεν γνωρίζω. Δεν κάνω ποτέ πλάνα στη ζωή μου. Ζω την κάθε στιγμή και ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Τα πάντα βρίσκονται στο μυαλό μας. Θεωρώ πως αν κάνουμε θετικές σκέψεις, όλα θα μας πηγαίνουν καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά η Miki.

Και ίσως να μην έχει άδικο. Διότι στην περίπτωσή της, όλα πηγαίνουν εξαιρετικά. Είναι όμορφη, έξυπνη, ταλαντούχα και γνωρίζει ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή. Που δεν είναι άλλο από την διαφορετικότητα και την αληθινή προσωπικότητα. «Όταν μετακόμισα στο Los Angeles, ήμουν ένας διαφορετικός άνθρωπος. Έβλεπα όλα αυτά τα sexy κορίτσια και ήθελα να είμαι όπως εκείνα. Σκέφτηκα να κάνω αισθητικές επεμβάσεις ώστε να τους μοιάσω. Μέχρι που κατάλαβα ότι πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να είμαστε ο εαυτός μας. Η απόλυτη ελευθερία είναι η φυσική στάση που πρέπει να επιδιώκουμε. Κι εγώ νιώθω υπέροχα με το σώμα μου, σε βαθμό που δεν έχω κανένα πρόβλημα να κυκλοφορώ όσο μπορώ περισσότερες ώρες χωρίς ρούχα».

Κορίτσι των millennials, η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. «Είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας. Μας δίνει την δυνατότητα να κοινοποιούμε τις ιδέες μας και μάλιστα σε γρήγορο ρυθμό. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ανθρώπους από όλο τον κόσμο να συνομιλούν και να ανταλλάζουν απόψεις. Μάλιστα θεωρώ πως το κίνημα του φεμινισμού ζει ημέρες δόξας καθώς πλέον οι γυναίκες (και οι άνδρες που τις υποστηρίζουν) έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν ελεύθερα και δυνατά».

Δειτε τις photo