Βραζιλιάνικη επέλαση στο ελληνικό Playboy

Άξια εκπρόσωπος της χώρας του καφέ, η Candida Batista ποζάρει αποκλειστικά στο playboy.gr.

Φωτογραφίες: Κώστας Κοσμίδης | Make Up: Εύη Παπαναστασίου | Styling: Γιώτα Πουλοπούλου

Μας συστήθηκε τα Χριστούγεννα και μας ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο για τις γιορτές και τη νέα χρονιά που διανύουμε. Και επειδή μας πήγε γούρι, θελήσαμε να ξαναβρεθούμε. Η that.carioca (κατά κόσμον Candida Batista) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Rio De Janeiro, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στην Αυστρία και επισκέπτεται συχνά την Αθήνα.

Τυχαία επιλογή; Σε καμία περίπτωση. Δηλώνει λάτρης της ελληνικής πρωτεύουσας και εξάλλου όλοι γνωρίζουμε τους ιδιαίτερους δεσμούς που έχουμε με την χώρα του καφέ. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Οπότε ανοίγουμε τον φάκελο «Βραζιλία», οι πρώτες σκέψεις μας είναι ξεκάθαρες. Διασκέδαση, ωραίες γυναίκες και ερωτισμός. Και αυτό το τρίπτυχο καθρεφτίζεται άψογα στο πρόσωπο της Βραζιλιάνας καλλονής.

Και αυτός ήταν ένας εξαιρετικός λόγος ώστε να ποζάρει για το playboy.gr. Γιατί η φύση του μεγαλύτερου ανδρικού brand του πλανήτη είναι να αναδεικνύει τις πιο ποθητές γυναίκες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Και πριν την απολαύσεις στην gallery, πάμε να μάθουμε τα πιο σημαντικά πράγματα για εκείνη.

Πάθη: Modelling. Ξεκίνησε τυχαία όταν βρέθηκα μ’ έναν φίλο και αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες λήψεις για διασκέδαση. Αυτό άναψε τη σπίθα μέσα μου και το συνέχισα. Το βρίσκω συναρπαστικό να βλέπω την διαφορετική οπτική κάθε φωτογράφου όσον αφορά το ίδιο θέμα. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το σώμα μου.

Hobbies: Να μαγειρεύω. Και εδώ πρέπει να σου αποκαλύψω πως είμαι και επαγγελματίας σεφ. Είναι ένα επάγγελμα γεμάτο πάθος και συγκίνηση. Και αυτό το πάθος μού αρέσει να το φέρνω και στις φωτογραφήσεις.

Απολαύσεις: Netflix & Chill. Πίτσα, κρασί και ξεκούραση στο σπίτι. Στις εξόδους μου προτιμώ τα ήρεμα bar που μπορώ να συνομιλήσω άνετα με τον άλλον. Στις σπάνιες περιπτώσεις που προτιμώ το clubbing, το πηγαίνω στα άκρα και πίνω σαμπάνια μέχρι να ξημερώσει.

Προσωπικότητα: Οι περισσότεροι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ότι είμαι πραγματικά εσωστρεφής. Όταν είμαι στο σπίτι θα αποφύγω να απαντήσω σε τηλεφωνικές κλήσεις. Θέλω την ηρεμία μου. Παραδόξως, όμως, αισθάνομαι πολύ άνετα να κάνω γυμνές φωτογραφήσεις.

Δειτε τις photo

Model: Candida Batista (https://www.instagram.com/that_carioca/)

Make Up Artist: Εύη Παπαναστασίου (https://www.instagram.com/eve_estenzia/)

Assistant Photographer: Ορφέας Λιζάρδος (https://www.instagram.com/orfeas_lizardos/)

Βοηθός Styling: Γιώτα Πουλοπούλου (https://www.instagram.com/iota_hermes/)

Project Manager: Γιώργος Καρακιουλάφης (https://www.instagram.com/george_karaq/)

(Car-Location) Thanks to: Blue Label Club (https://www.instagram.com/bluelabelclub/)