Στο Instagram της Kari βρίσκεται ο αντρικός Παράδεισος

Βλέπεις φωτογραφίες, μας ευχαριστείς στην συνέχεια.

Playboy Team

Μοντέλο (όχι ότι υπήρχε αμφιβολία για το αντίθετο), Youtuber και λάτρης των social media. Ο λόγος για την Kari Riley που μόλις ανακάλυψα το προφίλ της στο Instagram άλλαξε προς το καλύτερο η ζωή μου. Δεν είναι και λίγο εκεί που σε κατατρώει η καθημερινότητα, να κάνεις ένα scroll down και να βλέπεις την ξανθιά καλλονή από το Los Angeles.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback to my favorite place. Having serious Miami and @milianeyes withdrawals. Swipe for more booty + more kygo. Fun fact: I named my cat that I got in high school @kygo 🐱💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KARI RILEY 🦋 (@karicassandra) στις

Στον ελεύθερο της χρόνο, ασχολείται την αγαπημένη της ασχολία που δεν είναι άλλη από την γυμναστική (δεύτερη φορά που δεν είχαμε αμφιβολία) και απολαμβάνει τις βόλτες με τον αγαπημένο της σκύλο. Αν θέλεις να γίνεις ο έτερος αγαπημένος, θα πρέπει να γνωρίζεις πως η Kari δεν μπορεί τα μίζερα τυπάκια και αντιπαθεί εκείνους που είναι όλη μέρα μ’ ένα κινητό στο χέρι. Γιατί παρότι ασχολείται ενεργά με τα social media (είναι η δουλειά της εξάλλου), πιστεύει πως η πραγματική ζωή δεν βρίσκεται στο Instagram.

Δες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery: