Κόνι Μεταξά, θέλεις να πάμε μαζί στο Primer Music Festival;

Πες μου το "ναι" και φύγαμε για το κλειστό του Tae Kwon Do.

Μαρίνος Φύσσας

Η Κόνι Μεταξά διαθέτει κάτι πολύ σπάνιο για τα δεδομένα Ελληνίδας με πολύ δυνατό instagram: τρομερά καλή αισθητική. Κάθε φωτογραφία της είναι και μια μικρή ιστορία, ενώ όλες μαζί συνθέτουν ένα άρτιο “τοίχο” που συνδυάζει κλάση αλλά και ένα πολύ ωραίο aggressive attitude. Και δεν μπορώ να σου κρύψω ότι το καλοκαίρι που ζει φέτος η Κόνι το ζηλεύω. 

Όμως, εδώ δεν θα μιλήσουμε για τις διακοπές της, αλλά για κάτι άλλο.

Αν είσαι λάτρης της ηλεκτρονικής dance και urban μουσικής, η 11η Ιουλίου 2018 είναι μία ξεχωριστή μέρα για σένα. Συγκεκριμένα το γήπεδο TaeKwonDo στο Φάληρο φιλοξενεί το 1ο Primer Music Festival. Τα πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας dance σκηνής ετοιμάζονται να μας οδηγήσουν σε μία καλλιτεχνική έκσταση με τους Steve Aoki, Lil Pump, Don Diablo και Jauz Tujamo να φέρνουν το δικό τους party mood.

Αλλά, προσωπικά, θα εστιάσω αλλού. Ένας εκ των διοργανωτών του festival είναι ο Νίκος Τζιούφας που μαζί με τον Άγγελο Μελετιάδη, τον Σπύρο Σακκάτο και τον Στέλιο Ιωάννου δημιούργησαν την δισκογραφική εταιρεία Primer, κάνοντας το ένα του όνειρο πραγματικότητα. Και τώρα θα σου αποκαλύψω το άλλο, που τυγχάνει να ταυτίζεται με το δικό μου. Ο αγαπητός Νικόλας είναι το αγόρι της Κόνι Μεταξά.

Ναι κι αυτό με πονάει αρκετά. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή με τους 186.000 πιστούς followers στο Instagram είναι ένα όνειρο απατηλό για μένα. Με την καλλιτεχνική φύση να μιλάει από μόνη της, είναι το κορίτσι που θα ήθελα να φύγουμε τώρα σ’ ένα νησί και να πάμε να πιούμε τα cocktails μας κάπου στα Κουφονήσια. Αλλά βλέπεις εκείνη θα προτιμήσει το Primer Music Festival. Δεν θα της κρατήσω κακία. Κι όπως θα διακρίνεις στην παρακάτω gallery, σε αυτό το μελαχρινό μούτρο ούτε κι εσύ μπορείς.