Κάναμε scouting στις 8 γυναίκες του Nomads που θα βάλουν «φωτιά» στην Μαδαγασκάρη

Μάθε τα πάντα για τα θηλυκά που ετοιμάζονται να αναστατώσουν τις νύχτες σου.

Βαγγέλης Σγουρίδης

Στο τέταρτο μεγαλύτερο νησί του κόσμου ή αλλιώς Μαδαγασκάρη, ο ΑΝΤ1 στήνει τις δικές του νομάδες θέλοντας να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να κινείται σε εξωτικούς ρυθμούς. Η μεγάλη πρεμιέρα πλησιάσει (Πέμπτη 11/10) και το τροπικό νησί είναι έτοιμο να μας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις. Ειδικά για το αντρικό κοινό. Η παραγωγή μπορεί στο φετινό reality να έριξε την ποσότητα (μόλις 8 γυναίκες) αλλά ανέβασε την ποιότητα. Και μπράβο της.

Εμείς οφείλουμε να κάνουμε το δικό μας scouting και να σου αποκαλύψουμε τα πάντα για τα κορίτσια που έχουν σκοπό να αλλάξουν τις νύχτες μας και να κερδίσουν την ψήφο αλλά και την αποθέωση του αντρικού κοινού. Από την Δήμητρα Αλεξανδράκη μέχρι την Αννίτα Ναθαναήλ, η απόσταση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαντάζεσαι και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να το ανακαλύψεις.

Στην παρακάτω gallery θα μάθεις τα πάντα για τις 8 «Μούσες» του φετινού Nomads που θα κάνουν κάθε άντρα να αρνηθεί για λίγο τα ματς της Ευρωλίγκας και της Σουπερλίγκας και να απολαύσει τα καλογυμνασμένα κορμιά να παλεύουν στις παραλίες και στις λάσπες των τροπικών παραλιών της Μαδαγασκάρης.

Δειτε τις photo