Η Στέλλα Σαμνιώτη θα σε ρίξει στα σκοινιά

Playboy Team | Φωτογράφος: Κώστας Κοσμίδης, Βοηθός Φωτογράφου: Αποστόλης Καλλιακμάνης | Styling: Ανδριάνα Λύρου | Hairstyle: Ανδρέας Βουλγαρέλλης | Make up: Εμμανουέλα Πανάγου

Νομίζουμε ότι δεν υπάρχει συναίσθημα που σε γεμίζει περισσότερο από αυτό που νιώθεις τι στιγμή που ανακαλύπτεις κάτι, όταν το γνωρίζεις για πρώτη φορά και καταλαβαίνεις ότι εδώ κάτι συμβαίνει.

Τη Στέλλα Σαμνιώτη τη γνωρίσαμε όταν κάναμε το casting για το καλοκαιρινό μας πάρτυ στο Bolivar. Ειλικρινά, δύσκολο και βαρύ έργο, μην βρεθείτε ποτέ στη θέση μας. Ήρθε, μας συστήθηκε και το πρώτο που μας είπε ήταν «Εγώ θέλω να γίνω Playboy model». Δεν μας άφησε περιθώριο. Η στολή του bunny ήταν δική της.

Μετά από αυτή την γνωριμία, δεν γινόταν να μην την ξανασυναντήσουμε. Πιθανόν να την έχεις συναντήσει και εσύ στο Lohan, στο Big Apple ή στο Toy Room. Αλλά ακόμα και είσαι περισσότερο αθλητικός τύπος, θα την έχεις πετύχει στο κλειστό ΟΑΚΑ να παρακολουθεί τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Αν, ωστόσο, σπουδάζεις στα ΤΕΦΑΑ, τότε είσαι πραγματικά τυχερός, αφού μάλλον θα τη συναντάς καθημερινά στη διάρκεια των μαθημάτων (η Στέλλα μόλις ολοκλήρωσε την ειδικότητα στο θαλάσσιο σκι και πλέον είναι σε αυτή του sports management)

Πλέον η Στέλλα είναι από τις πρώτες newcomers μας, στο πρώτο πραγματικά sexy shooting της Άλλωστε, αυτό είναι κομμάτι της «αποστολής» μας: να αναδεικνύουμε τις ομορφότερες Ελληνίδες, αυτές που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Πριν τη θαυμάσεις στη gallery, μπορείς να τη γνωρίσεις λίγο καλύτερα

Πάθη: «Λατρεύω την μουσική (ηλεκτρονική) και RnB, αλλά και τα ταξίδια. Το ιδανικό για μένα είναι να το συνδυάζω. Πριν λίγες μέρες είχα πάει στο Άμστερνταμ στο ADE (σ.σ. φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής) και πέρασα σούπερ»

Τα απολύτως απαραίτητα: «Λατρεύω τις φωτογραφίσεις με μαγιό ή/και εσώρουχα, νιώθω απόλυτα ο εαυτός μου τότε».

Ελευθερία: «Το νερό είναι στο στοιχείο μου, από μικρή εξάλλου ασχολούμαι με τα θαλάσσια σπορ. Στο νερό νιώθω απόλυτα ελεύθερη. Όχι όμως τόσο ελεύθερη ώστε να με δεις να κάνω γυμνισμό σε κάποια παραλία».

Playboy Experience: «Στη φωτογράφιση είχαμε τέλειο mood. Αυτό μου άρεσε περισσότερο. Δεν ήταν απλά μια διαδικαστική δουλειά. Περάσαμε ωραία. Φυσικά, μου άρεσε πολύ και το outfit. Ειδικά τα εσώρουχα, τα λάτρεψα».

Δειτε τις photo