Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Τον στηρίζουν και μένει ο Παυλίδης
Bookmark and Share
29/04/2011
Υγρός Στίβος

Στον πάγκο του Ολυμπιακού παρέμεινε ο Χάρης Παυλίδης. Ο τεχνικός του γυναικείου τμήματος πόλο είχε υποβάλει την παραίτηση του αλλά τελικά πείστηκε από το προεδρείο των «ερυθρολεύκων» το οποίο εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στον Έλληνα προπονητή.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Το προεδρείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κάλεσε σήμερα τον προπονητή της ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών Χάρη Παυλίδη και συζήτησε μαζί του, τους λόγους που τον οδήγησαν να υποβάλει την παραίτησή του, παρουσία της διεθνούς πολίστριας της ομάδας μας Σταυρούλας Αντωνάκου.

Μετά τη συζήτηση οι λόγοι παραίτησης του κ. Παυλίδη εξέλειπαν, ενώ το προεδρείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εξέφρασε την πλήρη στήριξη στον ίδιο και την ομάδα ώστε να αγωνιστούν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ικανοποιημένη από την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος εμφανίσθηκε η αρχηγός του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία όμως εκδήλωσε την επιθυμία της να επιστρέψει ο προπονητής, Χάρης Παυλίδης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Στον χθεσινό ημιτελικό με τον Εθνικό, στον πάγκο του Ολυμπιακού, έκατσε ο Γιάννης Μπενόπουλος.

«Πετύχαμε άλλον ένα στόχο μας. Ήταν δύσκολο ματς λόγω της Ευρώπης αλλά και της παραίτησης του προπονητή μας. Θέλουμε τον Χάρη Παυλίδη μαζί μας. Αυτός ο άνθρωπος είναι κοντά μας τόσα χρόνια και έχει χτίσει την ομάδα. Τον θέλουμε εδώ», δήλωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Και συνέχισε: «Θέλω να πω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που είναι κοντά μας και μας στηρίζει. Χάρη σε αυτούς υπάρχουμε και για αυτόν θα παίξουμε για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Πλέον, όλοι στον Ολυμπιακό σκέφτονται τους τελικούς με την Βουλιαγμένη που ξεκινούν στις 4 Μαϊου.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide