Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Νέα ήττα
Bookmark and Share
23/02/2011
Υγρός Στίβος

Δεν κατάφερε να νικήσει ξανά την Ιταλία η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 7-4 από τη «σετεμπέλο» στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του τρίτου προκριματικού ομίλου του World League και γνώρισε την τρίτη του ήττα στο γκρουπ, έχοντας αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αντίθετα, οι δευτεραθλητές Ευρώπης πήραν πανηγυρικά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.


Τα 8λεπτα:
1-1, 1-3, 1-2, 1-1

Ελλάδα (2/8 π.π.): Μυλωνάκης, Μιράλης, Βουλγαράκης, Αληχανίδης

Ιταλία (3/9 π.π): Γκάλο 2, Φιγιόλι, Τζιάκοπο, Πρεσιούτι, Αϊκάρντι, Φελούγκο


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Αντριτς, τόνισε πως: «Παρουσιάσαμε πολύ καλύτερη εικόνα, σε σχέση με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία, πριν τρεις μήνες. Είμαι, όμως, πολύ στενοχωρημένος, γιατί δεχτήκαμε μερικά "αστεία" γκολ, αν και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μεγάλος μας στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά πριν, έχουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, γιατί παραδοσιακές ομάδες της Ευρώπης θα παλέψουν για την πρόκριση και κάποιες θα μείνουν εκτός, αφού η Μ. Βρετανία, που υστερεί σε δυναμικότητα, θα μετάσχει ως διοργανώτρια. Τα οικονομικά προβλήματα του πόλο ταλανίζουν και την Εθνική ομάδα. Η επιστροφή του Καραμπέτσου είναι θετική για την ομάδα, αλλά έλειπε καιρό και αγωνίστηκε σε ένα δύσκολο ματς».

Οσον αφορά τον Σάντρο Καμπάνια, τόνισε πως: «Για μας, ήταν αγώνας προετοιμασίας. Στόχος μας είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Εχουμε δύο ευκαιρίες φέτος, θα προσπαθήσουμε και στις δύο να την πάρουμε. Η Ελλάδα έχει μέλλον, έχει ποιότητα, αλλά χρειάζεται δουλειά».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide