Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Το μεγαλύτερο σόου του πλανήτη!
Bookmark and Share
07/02/2011
Super Bowl

Ξεχάστε το ποδόσφαιρο όπως το ξέρατε και δείτε το λίγο πιο… αμερικανικά. Η ώρα για το μεγαλύτερο σόου στον πλανήτη έφτασε! Τα ξημερώματα της Δευτέρας Pittsburgh Steelers και Green Bay Packers διεκδικούν τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας του NFL στο Super Bowl XLV, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές, ανάμεσά τους κι εμάς, μπροστά στους δέκτες τους.

Στο Άρλινγκτον του Τέξας, έδρα των Dallas Cowboys, θα γραφτεί το νεότερο επεισόδιο στη μεγάλη ιστορία ενός από τα δημοφιλέστερα σπορ στη Βόρεια Αμερική. Το Super Bowl είναι ένα γεγονός που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του αθλητισμού και έχει τεράστιες προεκτάσεις στη ζωή και την κοινωνία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Βλέποντας μεμονωμένα στιγμιότυπα από αγώνες είναι δύσκολο να συλλάβει κανείς για τι ακριβώς πρόκειται. Είναι μια εμπειρία που όσοι τυχεροί την έχουν βιώσει από κοντά δεν τη συγκρίνουν με καμία άλλη. Οι υπόλοιποι θα βολευτούν με τις τηλεοπτικές οθόνες.

Green Bay Packers

Τρεις φορές έχουν κατακτήσει το Super Bowl, ενώ το τρόπαιο φέρει το όνομα του Vince Lombardi, με τον οποίο προπονητή κατέκτησαν τα δύο πρώτα τρόπαια. Ακόμη έχουν εννιά τίτλους πριν την καθιέρωση του τελικού.


Pittsburgh Steelers


Πολυνίκες του θεσμού με 6 τίτλους, θα κάνουν την όγδοη εμφάνισή τους σε τελικό, φιλοδοξώντας να γράψουν ιστορία.


Διαβάστε ένα αφιέρωμα στο Super Bowl εδώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Tags Super Bowl
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide