Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Happy New Champion
Bookmark and Share
28/01/2011
Jet Ski

Τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι γνωστά εδώ και καιρό κα φαίνεται πως έχουν Με τον ομορφότερο τρόπο έκλεισε το κύκλο του το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα jet ski.Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2010 η ελληνική λέσχη ταχυπλοΐας, διοργάνωσε στις 18 Δεκεμβρίου στο εμπορικό κέντρο Avenue στο cafe barViale τον καθιερωμένο ετήσιο χορό και την απονομή του πρωταθλήματος.

Εκεί βρέθηκαν ,όλοι όσοι αγαπούν το personal water craft, τα διοικητικά μέλη της λέσχης, φίλοι του αθλήματος, και φυσικά οι πρωταγωνιστές της βραδιάς που δεν ήταν άλλοι από τους αθλητές που σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Τα κύπελλα και οι τιμητικές πλακέτες για τους πρωταθλητές και τους ανθρώπους που προσέφεραν με τον τρόπο τους στο πρωτάθλημα ήταν στημένα και στοιχισμένα περιμένοντας να φτάσουν στα χέρια που τους αξίζουν και να σηκωθούν ψηλά.

Μικρή αλλά από καρδίας εισαγωγή της βραδιάς, λίγο πριν ξεκινήσουν οι απονομές, έκανε ο πρόεδρος της ελληνικής λέσχης ταχυπλοΐας Ξένος Διονύσης.

Η κατηγορία Beginners με βάση τη σημασία της από τα αγγλικά στα ελληνικά, έτσι και στο πρωτάθλημα του personal water craft μεταφράζεται ως «αρχάριοι». Τίποτα όμως δεν μας έκανε να καταλάβουμε στους αγώνες πως οι αθλητές αυτοί δεν έχουν πείρα με το μηχανάκι του νερού. Στο ψηλότερο βάθρο ανέβηκε ο μικρότερος της παρέας Μαρκεσίνης Ιάκωβος κρατώντας στα χέρια του το μεγαλύτερο κύπελλο της κατηγορίας του. Δευτεραθλητής για φέτος ο Παπαδόπουλος Δημήτρης και τρίτος ο Χατζιωαννίδης Νίκος.

Ο Φούντας Γιώργος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Novice. Από τους πρώτους κιόλας αγώνες έδειξε πως το πρωτάθλημα φέτος του ανήκει. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Κουκουσάς Αποστόλης, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει το τίτλο του πρωταθλητή 2009 που είχε κατακτήσει στο περσινό πρωτάθλημα της κατηγορίας Beginners. Τρίτος στο βάθρο ο Λυγνός Λευτέρης.

Στην Stock κατηγορία πρώτος δεν θα ήταν άλλος από τον Βασιλειάδη Χρήστο που σάρωνε σε όλους τους αγώνες κυματίζοντας την καρό σημαία. Δεύτερος ο πάντα έτοιμος και αρκετά δυνατός Πολίτης Παντελής και τρίτος ο Ξένος Διονύσης, μάλλον τα «προεδρικά βάρη» ήταν πολλά για μια καλύτερη θέση.

Στην κατηγορία Open μέχρι και το τελευταίο αγώνα δεν ξέραμε ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής. «Slalom με slalom» η μάχη μεταξύ Βασιλειάδη και Μαλαματίνη και οι δύο ήθελαν την πρωτιά. Πρωταθλητής της Open Βασιλειάδης Χρήστος, δεύτερος ο Μαλαματίνης Κωνσταντίνος και τρίτος ο Ξένος Διονύσης.

Στη κατηγορία Free Style που αναστάτωνε τις παραλίες και έκανε τους λουόμενους να κοιτούν με καρφωμένα τα βλέμματα τους, πρώτος ήρθε ο Γατσούλας Αντώνης, δεύτερος ο Λυγνός Λευτέρης και τρίτος Δρήμας Δημήτρης.

Τη σκυτάλη των απονομών κυπέλλων πήραν οι τιμητικές πλακέτες που όπως είδαμε και ακούσαμε ήταν πολλοί αυτοί που συνέβαλαν με την προσφορά τους στους αγώνες. Όταν τελειώνει το ένα πρωτάθλημα αρχίζει ένα άλλο, το καλοκαίρι δεν αργεί…


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide