Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Και πάλι αναβολή!
Bookmark and Share
12/01/2011
Κεντέρης-Θάνου

Νέα αναβολή για τις 21 Ιανουαρίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του ατυχήματος Κεντέρη-Θάνου για το ατύχημα που είχαν με μοτοσυκλέτα λίγες ώρες πριν την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Οι διαδικασίες διεκόπησαν μετά από σχετικό αίτημα των δικηγόρων των δύο αθλητών αλλά και του προπονητή, Χρήστου Τζέκου γιατί δεν είχαν προσέλθει στο δικαστήριο οι βασικοί μάρτυρες της υπόθεσης, και συγκεκριμένα οι δύο αυτόπτες μάρτυρες.

Πρόκειται για την 7η φορά που αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπήρξαν και άλλα προβλήματα πριν την απόφαση της διακοπής… Ο Δικαστής δήλωσε κώλυμα καθώς ήταν και αυτός που είχε αναλάβει την ανάκριση όλων των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Η πρόθεση του Εισαγγελέα ήταν να αρχίσουν οι διαδικασίες και στο τέλος να εξετασθούν τα αιτήματα των δικηγόρων για διακοπή, λόγω της απουσίας μαρτύρων αλλά και κλήσης νέων μαρτύρων, του ενός πραγματογνώμονα που εξέτασε τη μηχανή και του άλλου που εξέτασε τους αθλητές.

«Όπως βλέπετε είμαι εδώ όπως πάντα. Ελπίζω ότι στις 21 θα γίνει η δίκη για να λάμψει η αλήθεια. Ξέρουμε οτι είμαστε αθώοι, δεν έχουμε κάνει τίποτα πέρα απο το να δημιούργησουμε μεγάλους αθλητές», δήλωσε ο Τζέκος που βρέθηκε στην Ευελπίδων σε αντίθεση με τους δύο σπρίντερ.

«Ο Κεντέρης είναι παρών για να δώσει έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της Ζώης του, για να αποδείξει οτι είναι αθώος. Κάποιοι που έκαναν καριέρα εις βάρος του θα έπρεπε να είναι τώρα στο εδώλιο», δήλωσε ο δικηγόρος του Ολυμπιονίκη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide