Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Δεληγιάννης: «Οι αντοχές μας έχουν τελειώσει»
Bookmark and Share
21/12/2010
Υγρός Στίβος

Το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι πολίστες του Ολυμπιακού περιέγραψε ο Νίκος Δεληγιάννης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα», ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η αντοχή του ίδιου και των συμπαικτών του έχει εξαντληθεί.

Ξεκαθάρισε, δε, πως -με τα υπάρχοντα δεδομένα- σκοπεύουν να επιμείνουν στην απόφαση να μην κατέβουν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

«Φτάσαμε σε ένα σημείο, μετά από 1,5 χρόνο, που οι αντοχές μας πλέον έχουν τελειώσει», ανέφερε ο Δεληγιάννης και εξήγησε:

«Πολλοί μίλησαν για ξαφνικές καταστάσεις, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Την Πέμπτη, στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Θεοδωρακάκη και τον κ. Καραχάλιο είπαμε ότι θα κατέβουμε με την Παρτιζάν, αλλά μετά πραγματικά δεν θα έχουμε αντοχή να συνεχίσουμε».

Αφού τόνισε, λοιπόν, πως «δεν δώσαμε ποτέ τελεσίγραφο και ούτε τώρα το κάνουμε» και ότι «δεν μπορούμε να περιμένουμε τον κ. Μαρινάκη ή κάποιον άλλο παράγοντα να μας κάνει ένα δώρο για να πάμε στις γιορτές», το ξεκαθάρισε:

«Πρέπει να βρεθεί λύση, να επανέλθει η ομάδα εκεί που πρέπει. Ακούμε πολλά, ότι πρέπει π.χ. να αγωνιστούμε επειδή το παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι θέμα Παναθηναϊκού. Το είχαμε πει -και το είχαμε κάνει κατανοητό- και πριν την Παρτιζάν ότι Σάββατο βράδυ σταματάμε, δεν αντέχουμε άλλο».

Ερωτώμενος για το αν -κατά τη γνώμη του- υπάρχει λύση, ο Δεληγιάννης τόνισε:


«Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα. Θα διακινδυνεύσω να εκτεθώ και θα πω ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Είναι θέμα των μεγάλων κεφαλαίων του Ολυμπιακού. Να κινητοποιηθούν για να μπορέσουν τουλάχιστον να τακτοποιήσουν τα οφειλόμενα. Δεν θέλω να σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να χειροτερέψει η κατάσταση».

Αφού υπενθύμισε, δε, ότι «τον Αύγουστο είχε έρθει η τότε διοίκηση και μας πρότεινε μια συμφωνία», κατέληξε:

«Τη δεχθήκαμε τότε και ο κ. Γλου μας είχε πει τότε πως η νέα διοίκηση θα είναι διοίκηση λύσεων και θα τηρεί τις συμφωνίες. Αυτή η συμφωνία περιμένουμε να τηρηθεί τώρα».Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide