Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ορατός ο κίνδυνος να χαθούν οι Μεσογειακοί»
Bookmark and Share
10/12/2010
Γιώργος Ανατολάκης

Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, ο Γιώργος Ανατολάκης θέτει το θέμα των Μεσογειακών Αγώνων, τονίζοντας πως «υπάρχει κίνδυνος οι Αγώνες να χαθούν». Ο Βουλευτής Πειραιά του ΛΑ.Ο.Σ., ερωτά τους υπουργούς σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα, την κατασκευή των Μεσογειακών Χωριών και την προβολή της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά:

«Ο κίνδυνος να χαθούν οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι ορατός. Η έλλειψη κονδυλίων για την κατασκευή των Μεσογειακών Χωριών και η καθυστέρηση στην χρηματοδότηση θέτουν σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της κορυφαίας διοργάνωσης, καθώς στις 14 Δεκεμβρίου πρέπει να δοθεί η οριστική απάντηση στη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι οι Αγώνες χωρίς Μεσογειακά Χωριά δε γίνονται, ενώ έχει υπονοήσει την πρόθεση του να αναθέσει τη διεξαγωγή των Αγώνων σε άλλη χώρα.

Ερωτάσθε:

α) Είναι στις προθέσεις σας η ανάπτυξη και προβολή της Θεσσαλίας με αφορμή την διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων ή οι Αγώνες αποτελούν μία ''αγγαρεία'' με μοναδικό κριτήριο το χαμηλότερο δυνατό οικονομικό κόστος;

β) Σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα χρονοδιαγράμματα για τη διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων στο Βόλο και τη Λάρισα;

γ) Ποιες είναι οι προθέσεις σας για την κατασκευή των Μεσογειακών Χωριών; Ποιος φορέας θα κατασκευάσει τελικά το έργο, με ποιο χρονοδιάγραμμα και πότε θα ανακοινώσετε την απόφασή σας;».Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide