Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Να «καθαρίσει» την πρόκριση
Bookmark and Share
08/12/2010
βόλεϊ

Σίγουρα, η ΕΑΠ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στη Σαν Ούλου για την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ των ανδρών. Έτσι, οι Πατρινοί μετέβησαν την Τρίτη στη Φινλανδία για να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη τη γηπεδούχο ομάδα, στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης, στις 18:30. Η κούραση του πολύωρου ταξιδιού δεν πτοεί τους παίκτες του Γιώργου Χριστόπουλου, που εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το θετικό αποτέλεσμα στη σκανδιναβική χώρα.

«Το παιχνίδι στο Ούλου είναι μια δύσκολη δοκιμασία για εμάς, αφενός λόγω της κόπωσης του ταξιδιού και αφετέρου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που θα αντιμετωπίσουμε εκεί. Παρόλα αυτά, ο δικός μας στόχος παραμένει ίδιος, να παίξουμε σοβαρά και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup», ήταν ο σχετικές δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή των Πατρινών αποτελείται από τους: Φερέιρα Ντέιβινσον, Φρεντερίκο Σικέιρα, Πέδρο Ντορνέλας, Ροντρίγκο Μοράες, Βασίλη Κουρνέτα, Δημήτρη Σουλτανόπουλο, Γιώργο Στεφάνου, Άκη Ασπιώτη, Γιάννη Μαντέκα και Παναγιώτη Παπαδόπουλο.


Πηγή: sport-fm.gr

Tags βόλεϊ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide