Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Στον Ολυμπιακό η Γιακουμή, επιστρέφει στον Πανελλήνιο η Χριστοδούλου
Bookmark and Share
07/12/2010
βόλεϊ

Την απόφαση να «μετακομίσει» η Δήμητρα Γιακουμή στον Ολυμπιακό από το Ηρακλή Κηφισιάς και να επιστρέψει στον Πανελλήνιο (από τον Παναθηναϊκό) η Στέλλα Χριστοδούλου, έλαβε τη Δευτέρα το ΑΣΕΑΔ.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών δικαίωσε τους «ερυθρόλεκους» στη διαφορά που είχαν με το σύλλογο των βορείων προαστίων για τη Γιακουμή, απορρίπτοντας την έφεση του Ηρακλή Κηφισιάς.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έληξε το θέμα της μετεγγραφής μου στον Ολυμπιακό. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Διψάω να παίξω βόλεϊ και ανυπομονώ να τεθώ στη διάθεση του προπονητή μας ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου αυτό το διάστημα και να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού», δήλωσε η Γιακουμή όταν πληροφορήθηκε την απόφαση.

Από την άλλη πλευρά, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση του Παναθηναϊκού για τη Χριστοδούλου, η οποία θα πρέπει να επιστρέψει στον προηγούμενο σύλλογό της, τον Πανελλήνιο, εναντίον του οποίου είχε προσφύγει διεκδικώντας χρήματα.

Αντιδράσεις από την πλευρά των "πράσινων" που εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας στρέφονται κατά της ΕΟΠΕ, του προέδρου της, Αχιλλέα Μαυρομάτη, αλλά και των Δικαστών του ΑΣΕΑΔ. Αναλυτικά:

"Τη λάθος απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης να απορρίψει την αίτηση εγγραφής της αθλήτριας Χριστοδούλου Στέλλας στο Σωματείο μας, ήρθε να συμπληρώσει η ακόμα πιο εξόφθαλμα λανθασμένη απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ. σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ακολούθησε - όπως πάντοτε- την οδό της νομιμότητας και προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για μια υπόθεση η οποία είναι γνωστή σε όλο τον αθλητικό κόσμο. Ήταν μία υπόθεση χωρίς υποσημειώσεις και γκρίζες ζώνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κριτήρια για την απόφαση και ο Παναθηναϊκός ζήτησε να δικαιωθεί για το προφανές, το αυταπόδεικτο, το ξεκάθαρο.

Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε. Σε συνδυασμό μάλιστα με άλλη παρόμοια απόφαση του ιδίου Δικαστηρίου σήμερα, στον Σύλλογο μας δημιουργούνται εύλογα τα ερωτήματα:

· Οφείλουν τα Σωματεία να σέβονται και να λειτουργούν βάσει των περιεχομένων των εγκυκλίων και των κανονισμών της ΕΟΠΕ;

· Μπορούσε ο Πανελλήνιος να εγγράψει εκ νέου την αθλήτρια, εφόσον εκείνη το επιθυμούσε, μαζί με όλες τις υπόλοιπες στην κατάσταση αθλητριών που αποδεδειγμένα εκπρόθεσμα υπέβαλε στην ΕΟΠΕ, έτσι ώστε να μην τεθεί θέμα για την μη συμμετοχή του στο φετινό Πρωτάθλημα;

· Πώς άλλη αθλήτρια με δελτίο σε Σωματείο της Α1 αποδεσμεύεται ελαφρά τη καρδία από Σωματείο της, και οδεύει σε ανταγωνιστικό Σωματείο του Συλλόγου μας;

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει δεχτεί στο παρελθόν ΟΛΕΣ τις αποφάσεις και επιταγές της Ομοσπονδίας (π.χ αποκλεισμός της φυσικής μας έδρας ως μη σύμφωνης με τους κανονισμούς για 81 εκατοστά!!!, τέλεση αγώνα με μόλις 400 οπαδούς για να μην διαταραχθεί η τάξη, αλλαγή ώρας στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου κ.α.).

Κύριε Πρόεδρε της Ομοσπονδίας, κύριοι Δικαστές του ΑΣΕΑΔ, ΔΕΝ ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου όταν ΟΛΟΙ τηρούμε τους κανόνες. Να είστε σίγουροι όμως ότι αποδείξατε ότι η μη προσήλωση σε αυτούς, επιβραβεύεται, ειδικά την δυσκολότερη ίσως περίοδο για την Ελληνική πετοσφαίριση.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα διαφυλάξει τα συμφέροντά του προβαίνοντας σε κάθε νόμιμη ενέργεια αφού λάβει το σκεπτικό της απόφασης".

Πηγή: sport-fm.gr

Tags βόλεϊ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide