Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Ρωμαϊκή αρένα»
Bookmark and Share
11/11/2010
βόλεϊ

Σίγουρα, ένα ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη θα έχει και παρασκήνιο και συνέχεια, πέρα από τα αγωνιστικά. Οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν στη Μίκρα στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο» για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ των ανδρών την Τετάρτη, διαμαρτυρόμενοι για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο, χαρακτηρίζοντάς της ρωμαϊκή αρένα και θεωρώντας πως η εικόνα αυτή αποτελεί δυσφήμηση για το άθλημα. Έτσι, ζητάει από τα αρμόδια όργανα να παρέμβουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, διεξήχθη ένα παιχνίδι μέσα σ΄ ένα γήπεδο που θύμιζε "ρωμαϊκή αρένα", με διαιτητές, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, χάνοντας τον πειθαρχικό έλεγχο.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στη Λίγκα, στην ΚΕΔ και στην ΕΟΠΕ, καθώς η εικόνα αυτή που παρουσιάστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες όλης της Ελλάδας αποτελεί δυσφήμιση για το βόλεϊ. Είναι λυπηρό που κάθε φορά μένουμε στα λόγια, χωρίς να γίνονται συγκεκριμένες πράξεις για την πάταξη του φαινομένου της βίας, ιδιαίτερα την ώρα διεξαγωγής των αγώνων.

Υ.Γ. Το ελάχιστο που περιμένουμε από την ΚΕΔ είναι, επιτέλους, να τιμωρήσει αυτούς τους διαιτητές, οι οποίοι βλάπτουν το άθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr

Tags βόλεϊ
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide