Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Η «σκλάβα» που έγινε ηρωίδα
Bookmark and Share
29/08/2012
Γκάμπι Ντάγκλας

Πλέον αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στις ΗΠΑ. Με ένα χαμόγελο από… άκρη σε άκρη του προσώπου της, το σήμα κατατεθέν της Γκάμπι Ντάγκλας ακόμη και κατά τη διάρκεια των προσπαθειών της στους Ολυμπιακούς αγώνες, η 16χρονη είναι η νέα αγαπημένη της Αμερικής.

Οπως αποκάλυψε όμως, μήνες πριν από το ραντεβού στο Λονδίνο, από όπου επέστρεψε με δύο χρυσά μετάλλια, έφτασε πολύ κοντά στο να τα παρατήσει όλα και να πάει στο σπίτι της.

Αιτία η συμπεριφορά άλλων αθλητών στο γυμναστήριο όπου προπονούνταν. «Με εκφόβιζαν. Με έβαζαν στο περιθώριο. Δεν μου φέρονταν όπως στους υπόλοιπους. Και αναρωτιόμουν αν το άξιζα αυτό», διηγήθηκε η Ντάγκλας που πρόσθεσε: «Ενιωθα απομονωμένη από όλους. Υπήρχαν στιγμές που απορούσα μήπως όλα γίνονται επειδή είμαι μαύρη». Οι σκέψεις της για ρατσιστικό υπόβαθρο στη συμπεριφορά των άλλων είχαν βάση, καθώς κάποιοι αθλητές την αποκαλούσαν «σκλάβα».

Ευτυχώς η Ντάγκλας επέμεινε. Και έτσι κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο τόσο στο σύνθετο ατομικό όσο και στο σύνθετο ομαδικό στην ενόργανη γυμναστική.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide