Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»
Bookmark and Share
27/03/2012
Γιάννης Μιτάκης

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο πανηγυρίζει η ελληνική ιστιοπλοΐα. Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιάννης Μιτάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Φινν της Ιταλίας και απέδειξε ότι πλέον συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Φιννίστες της Ευρώπης και με τεράστιες δυνατότητες για μεγάλη καριέρα στην κατηγορία. «Αυτό το μετάλλιο ήρθε την κατάλληλη εποχή, διότι μου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να προσπαθήσω για όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση» τόνισε ο Έλληνας ιστιοπλόος.

Ο 23χρονος αθλητής του ΙΟΠ έχει κατακτήσει δύο φορές το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Φινν νέων το 2009 και το 2010 και έχει πάρει τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων επίσης το 2010. Λογικό είναι να αισθάνεται χαρούμενος και δικαιωμένος, διότι η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς. Ο πρωταθλητής Ευρώπης δήλωσε ακόμα : «Ήταν ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας. Από την αρχή ήμουν μέσα στα μετάλλια και στο φινάλε είδα ότι μπορώ να πάρω την πρώτη θέση. Τα κατάφερα και τώρα στόχος μου είναι να διακριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Στα μετάλλια και ο Κοκκαλάνης

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Καντίθ της Ισπανίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX ανδρών και μετά από 7 κούρσες ο Βύρων Κοκκαλάνης είναι 3ος με 20 βαθμούς. Προηγείται ο Ολλανδός Ντ.Β. Ρίζενμπεργκ με 18 βαθμούς και δεύτερος είναι ο Γάλος Ζ. Μποτέμπς με 19. Είναι ολοφάνερο ότι ο Έλληνας πρωταθλητής, που πρόσφατα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχει τις ικανότητες να χτυπήσει ακόμα και το χρυσό μετάλλιο.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των γυναικών και σε σύνολο 80 σκαφών η Αγγελική Σκαρλάτου είναι 15η.


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide