Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Ντόσκας: «Ήθελα όσο τίποτα να είμαι εκεί»
Bookmark and Share
27/03/2012
Γιώργος Ντόσκας

Στο Έντμοντον βρίσκεται από χθες (26/3) η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, προκειμένου να συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά. Απών από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο Γιώργος Ντόσκας, αφού λόγοι υγείας δεν του επέτρεψαν να μεταβεί στον Καναδά.

Ο διεθνής περιφερειακός ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και δεν θα μπορέσει να στηρίξει τις προσπάθειες των υπολοίπων διεθνών. Ωστόσο, αν και είναι πολύ στενοχωρημένος που δε θα συμμετάσχει στην προσπάθεια της Εθνικής να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες , πιστεύει στις ικανότητες των συμπαικτών του και ελπίζει πως θα καταφέρουν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Ομοσπονδία ο Γιώργος Ντόσκας:

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Ήθελα όσο τίποτα άλλο να βρίσκομαι στο Έντμοντον με τα υπόλοιπα παιδιά. Πρόκειται για αγώνες στους οποίους δεν λαμβάνεις συχνά μέρος και επιθυμούσα πολύ να συμμετάσχω. Είμαι πολύ απογοητευμένος που λόγω ενός προβλήματος υγείας έμεινα στην Αθήνα.

Νομίζω θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, υπάρχει εμπειρία και μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η ομάδα έχει δέσει. Θεωρώ πως μπορούμε να κάνουμε 2,3 καλά παιχνίδια ώστε να αντιμετωπίσουμε έναν θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο στο χιαστί παιχνίδι. Τα σημαντικά παιχνίδια που θα πρέπει να κερδίσουμε είναι με τους Γερμανούς και τους Ρουμάνους. Εφόσον πάρουμε τη νίκη με Ολλανδία και Σκόπια, αν εμφανιστούμε όπως πρέπει πιστεύω πως τουλάχιστον το ένα από τα δύο κρίσιμα παιχνίδια θα το πάρουμε.

Πιστεύω πως οι υπόλοιποι παίκτες μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε απουσία. Αν ήμουν κι εγώ στο τουρνουά θα κατέβαλλα μεγάλη προσπάθεια, όπως θα κάνουν όλα τα παιδιά. Με το 100% των δυνατοτήτων τους μπορούν να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε παίκτη.

Αυτή τη στιγμή αναρρώνω. Χθες έκανα ιατρικές εξετάσεις και αύριο αναμένω τα αποτελέσματα. Εάν είναι θετικά, τότε από Δευτέρα θα αρχίσω προπονήσεις. Δε μπορώ να ξέρω πότε θα είμαι στο επιθυμητό επίπεδο. Πάντως, υπάρχει αρκετός χρόνος για να είμαι έτοιμος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και τα πλέι-οφ».


Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide