Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Κοντά στην πρόκριση στους Ολυμπιακούς ο Παπαρούνας
Bookmark and Share
22/02/2012
Στέφανος Παπαρούνας

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στέφανος Παπαρούνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο καταδύσεων της FINA. Ο Έλληνας καταδύτης κατετάγη στην 21η θέση, σε σύνολο 59 αθλητών, και βρίσκεται μια ανάσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ελπίδες και για τον Αλέξανδρο Μάνο.

Ο Παπαρούνας συγκέντρωσε 409.45 βαθμούς ενώ ο Αλέξανδρος Μάνος τερμάτισε στην 29η θέση, συγκεντρώνοντας 389.65 βαθμούς, και τρέφει επίσης αρκετές ελπίδες για πρόκριση, αφού η επικίνδυνη ζώνη είναι μία θέση κάτω, δηλαδή η 30η. Ο Μάνος θα αγωνιστεί και πάλι την Κυριακή, στον αγώνα της έξτρα ευκαιρίας, ώστε να θέσει εαυτόν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Φυρίγος: «Περνάει ο Παπαρούνας, ελπίδες για Μάνο»

Για τον αγώνα των δύο αθλητών, μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πέτρος Φυρίγος, και εμφανίστηκε αισιόδοξος και για τους δύο αθλητές, λέγοντας «Και τα δύο παιδιά έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα. Όμως, είναι δύσκολο να μιλήσουμε ξεκάθαρα για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι επίσης εξίσου δύσκολο να αναλύσω μέσα σε λίγες λέξεις τα σενάρια, αλλά και τον τρόπο πρόκρισης. Το αποτέλεσμα του Παπαρούνα, είναι λογικά αποτέλεσμα πρόκρισης, ενώ όσον αφορά τον Μάνο, το δικό του αποτέλεσμα ενδεχομένως να του δώσει και αυτού το εισιτήριο. Αυτό θα κριθεί τις επόμενες μέρες, καθώς θα παίξουν ρόλο οι δυνατότητες αρκετών χωρών να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη με δύο, ακόμη και τέσσερις αθλητές, στα ατομικά και ομαδικά αθλήματα των τριών μέτρων τραμπολίνο και των 10 μέτρων σταθερού βατήρα και στη συνέχεια να κριθούν οι θέσεις για την Ολυμπιάδα, βάσει ποσοστών. Εν κατακλείδι, ο Παπαρούνας είναι αγκαλιά με την πρόκριση, ενώ και για τον Μάνο οι πιθανότητες είναι αυξημένες».

Να σημειωθεί πως η χώρα μας έχει ακόμη έναν υποψήφιο εκπρόσωπο για τους Ολυμπιακούς, τον Μιχάλη Τζίφα, ο οποίος αγωνίζεται την Παρασκευή στα δέκα μέτρα σταθερού βατήρα.Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide