Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Όνειρα μακριά από την πατρίδα!
Bookmark and Share
21/02/2012
Ιβέτ Λάλοβα

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που η Ιβέτ Λάλοβα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης στο Γκραν πρι Τσικλιτήρια. Συγκρουόμενη με άλλον αθλητή η Βουλγάρα σπρίντερ έσπασε το δεξί μηριαίο οστό της με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να περπατήσει για περίπου δύο μήνες.

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο μακρινό παρελθόν γιατί αν πιστεύει κανείς στα «σημάδια», τότε η Λάλοβα σίγουρα βρίσκεται σε καλό δρόμο ώστε να βρεθεί στο βάθρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το καλοκαίρι στο Ελσίνκι (27/6-1/7) και στη συνέχεια στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το περασμένο Σάββατο η 4η στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας τερμάτισε σε 7.14 στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ, βελτιώνοντας κατά δύο εκατοστά το ατομικό της ρεκόρ στα 60 μέτρα.

«Φυσικά και πρέπει να βρίσκεσαι σε τοπ φόρμα για να μπορέσεις να είσαι ανταγωνιστικός και στις δύο διοργανώσεις», εξηγεί η Λάλοβα που μέχρις στιγμής το πλάνο της αποδίδει περίφημα.

Με τον χιονιά να έχει κάνει την επιδρομή στην Ανατολική Ευρώπη και έλλειψη θέρμανσης στο στάδιο που προπονούνταν στη Σόφια η Λάλοβα... αναγκάστηκε να μετακομίσει στο «ζεστό» Ριέτι της Ιταλίας.

«Είναι πιο χαλαρά εδώ. Έχει κατασκευαστεί ένα καινούριο κλεισό στάδιο αποκλειστικά για τον στίβο», δήλωσε η Λάλοβα έχει σημειώσει καλύτερες επιδόσεις 10.77 και 22.55 στα 100 και στα 200 μέτρα αντίστοιχα.Πηγή: sport-fm.gr

Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide