Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
Νέα οικονομική βοήθεια από τη «Θύρα 7»
Bookmark and Share
14/12/2011
Θύρα 7

Η υποστήριξη στους αθλητές και τις αθλήτριες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού από τους φιλάθλους του συλλόγου συνεχίζεται.

Λίγες ημέρες πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων και με αφορμή τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό και την Αρσεναλ, οι σύνδεσμοι της Θύρας 7 από την Ελλάδα και οι σύνδεσμοι της Κύπρου πρόσφεραν, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, ποσό άνω των 50.000 ευρώ για να καλυφθούν αποκλειστικά -όπως οι ίδιοι οι σύνδεσμοι έχουν ζητήσει από τη Διοίκηση - υποχρεώσεις προς τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Αποδίδοντας αυτά τα χρήματα αποκλειστικά στους αθλητές και τις αθλήτριες, δίνεται η δυνατότητα να εξυπηρετείται και τελικά να μειώνεται το συνολικό χρέος του συλλόγου με έσοδα από άλλες πηγές.

«Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια όταν αναφερόμαστε στον μοναδικό από κάθε άποψη φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού» τονίζουν χαρακτηριστικά από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και προσθέτουν: «Εκ μέρους όλων των αθλητών μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε -για πολλοστή φορά - τα παιδιά των συνδέσμων που στηρίζουν εντός και εκτός των γηπέδων τις ομάδες μας. Ηταν, είναι και θα είναι παντού κοντά».

Πηγή: sport-fm.gr 

Tags Θύρα 7
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide