Δεκέμβριος (Τεύχος 225)
Community
wootafak
crazy58
juampy
ktsap66
boy75
Jumpertime
proestakis
s0bak0v0d
chtsip
CHRIS FOUNTIS
Nikosng
FUNEC
ANGEL9999
Horsepower
wapaul
Στάθης
mariossima
enzo21
STELIO64
thomas59
aris1971
kritonxan
Σύνολο μελών: 5765 | Εγγραφή
«Μας τίμησαν με την παρουσία τους»
Bookmark and Share
23/11/2011
Πόλο

Μια περίεργη και άκομψη φράση που ακούστηκε την ώρα που η αποστολή της Χίου βρισκόταν στο Αργοστόλι το περασμένο Σάββατο για να παίξει με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, δημιούργησε προβλήματα στις σχέσεις των δύο ομάδων. Αυτά φρόντισε να εξαλείψει η διοίκηση της ομάδας του συλλόγου από την Κεφαλονιά, που με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, θεωρεί απαράδεκτο να απολογείται για φράσεις άλλων, πως είναι τιμή που φιλοξενήθηκε στην περιοχή η συγκεκριμένη ομάδα, πως ήταν όλοι άψογοι επαγγελματίες και πως μια κακή εμφάνιση δεν απαξιώνει κάποιους μεγάλους αθλητές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να αναγκάζεται να απολογείται για ανακοινώσεις που δυσφημούν αθλητές παγκοσμίου κύρους και αναγνώρισης που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα.

Είναι κοινός τόπος ότι οι αθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης της Χίου ήρθαν στο νησί μας, μας τίμησαν με την παρουσία τους, βοήθησαν και αυτοί στη μεγαλύτερη αναγνώριση του αθλήματος από τον τοπικό πληθυσμό και, γενικά, μας έκαναν, ιδιαίτερα εμάς τα μέλη της επιτροπής, πολύ περήφανους για το γεγονός ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που μπορεί και συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση με ομάδα τέτοιας εμβέλειας.

Επειδή ο αθλητισμός έχει τα χαρακτηριστικά πού όλοι γνωρίζουμε και, για αυτό τον λόγο, γοητεύει μεγάλες μάζες ανθρώπων, το μεταξύ μας παιχνίδι ήταν πραγματικά ένα αμφίρροπο ντέρμπι.

Αυτό, όμως, σε καμιά περίπτωση, δε σημαίνει ότι οι αθλητές της ομάδας της Χίου ήρθαν στην Κεφαλονιά για διακοπές ή για να κάθονται στα καφενεία και να πίνουν φραπέ.

Όποιοι τους έζησαν από κοντά, και εμείς είχαμε τη τιμή να το κάνουμε, διαπίστωσαν τον επαγγελματισμό, τον σεβασμό στον αντίπαλο και την προσήλωση τους στον συγκεκριμένο αγώνα.

Μια κακή εμφάνιση ή μια πολύ καλή απόδοση του αντιπάλου, που κάνει ένα παιχνίδι αμφίρροπο, δε σημαίνει ότι αναιρεί τα παραπάνω και ακυρώνει καταξιωμένους αθλητές με χρόνια στον χώρο της πισίνας.

Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι καμία σχέση δεν έχουμε με ανακοινώσεις τύπου "οι αθλητές που ήρθαν για να πιουν φραπέ" και ζητάμε συγγνώμη από αυτούς για την όποια αναστάτωση μπορεί αυτό να προξένησε στην αθλητική τους ζωή.

Ευχόμαστε καλή τύχη στην ομάδα της Χίου και σε κάθε αθλητή προσωπικά».

Πηγή: sport-fm.gr 

Tags Πόλο
Sitemap    Top Εγγραφή| Είσοδος Playboy Worldwide